Δημιουργικό παιχνίδι και θέμα Μικρός Πρίγκηπας για τις μπομπονιέρες και την πρωτότυπη δεξίωση του μικρού σας.

Η βάπτιση του δικού σας μικρού πρίγκηπα

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

«Είναι ο χρόνος που έχεις ξοδέψει για το τριαντάφυλλό σου, που κάνει το τριαντάφυλλό σου τόσο σημαντικό.»

Η ιστορία του μικρού πρίγκιπα, αυτό το μαγικό, διαχρονικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, μας αφήνει ακόμη με τον ίδιο τρόπο άφωνους από συγκίνηση και μας εμπνέει όσο λίγα θέματα. Το χρυσαφένιο αυτό παιδί, φερμένο από έναν άγνωστο πλανήτη είναι όμορφο, ευαίσθητο, διάφανο, περίεργο κι απρόβλεπτο όπως μονάχα τα παιδιά μπορούν να είναι. Αλλά αυτό το ξέρετε καλά.

Μια βάπτιση με θέμα τον Μικρό Πρίγκηπα –ένα από πιο δημοφιλή και διαχρονικά θέματα- είναι πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, αφού οι ιδέες για μπομπονιέρες ή για τη διακόσμηση και το στολισμό είναι άπειρες. Στη σημερινή μας ανάρτηση ο μικρός πρίγκηπας μετέφερε τον αστεροειδή του πάνω στις ξύλινες μπιζουτιέρες- μπομπονιέρες (9 x 9 x 5cm) που θα αποτελέσουν ένα ιδανικό ενθύμιο της βάπτισης του μικρού σας.

Ξύλινη μπιζουτιέρα-μπομπονιέρα με σχέδιο Μικρός Πρίγκηπας (9 x 9 x 5cm) για την μπομπονιέρα της βάπτισης (αγόρι).

Οι πανέμορφες αυτές μπιζουτιέρες, σχεδιασμένες με γούστο και άποψη είναι έτοιμες να γεμίσουν κουφέτα Χατζηγιαννάκης και να μοιραστούν στους καλεσμένους και τις καλεσμένες σας που σίγουρα θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα και τη χρηστική τους διάσταση.

Μαρκαδόροι και σχέδια με έμπνευση το βιβλίο του Antoine de Saint Exupéry: Ο Μικρός Πρίγκηπας. Ο Μικρός Πρίγκηπας κι οι περιπέτειες του: ένα υπέροχο θέμα για τη βάπτιση ή το παιδικό πάρτι.

Φτιάξτε ένα πρωτότυπο τραπέζι ευχών σαν εργαστήρι, γεμάτο μαρκαδόρους, χρώματα και κρεμαστά πόρτας (λευκά) και αφήστε τους μικρούς ή και τους μεγάλους σας καλεσμένους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, φτιάχνοντας ξεχωριστά διακοσμητικά πόρτας που έπειτα θα πάρουν μαζί τους ως ένα επιπλέον αναμνηστικό.

Μπομπονιέρα-μπιζουτιέρα με σχέδιο Μικρός Πρίγκηπας και κρεμαστά πόρτας, έτοιμα να γεμίσουν με τις πανέμορφες ζωγραφιές των μικρών σας καλεσμένων.

Δημιουργικό παιχνίδι και θέμα Μικρός Πρίγκηπας για τις μπομπονιέρες και την πρωτότυπη δεξίωση του δικού σας μικρού πρίγκηπα, που θα ξεχωρίσει και με το παραπάνω.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
074064 Ξύλινο Κρεμαστό για Πόρτα 10x24cm | πακέτο 4τεμ. 0,70 € 2,80 €
311281 Ξύλινη Μπιζουτιέρα Μικρός Πρίγκιπας 9x9x5cm 3,40 €
120570 Μαρκαδόροι Posca PC-1MR σε διαφορά χρώματα 2,66 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments