Η κλασσική μπομπονιέρα είναι πάντα στην μόδα αρκεί να διαλέξετε ποιοτικά υλικά για την κατασκευή της.

Η κλασσική μπομπονιέρα είναι πάντα στην μόδα

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Τα τελευταία χρόνια η μόδα στις μπομπονιέρες και στον στολισμό έχει πειραματιστεί με ένα σωρό διαφορετικά στοιχεία και υλικά. Οι κλασσικές μπομπονιέρες έδωσαν την θέση τους σε πουγκάκια, κουτάκια, δαντελένιους φακέλους, δημιουργώντας μοναδικές και πρωτότυπες συνθέσεις. Τι γίνεται όμως με εμάς που είμαστε λίγο πιο κλασικοί και θέλουμε την μπομπονιέρα μας απλή και παραδοσιακή;

Η κλασσική μπομπονιέρα είναι πάντα στην μόδα έχουμε να πούμε αρκεί να διαλέξετε όμορφα και ποιοτικά υλικά για την κατασκευή της. Η κομψότητα κερδίζεται στις λεπτομέρειες… και στις αποχρώσεις, θα προσθέσουμε εμείς, προτείνοντας διαφορετικά χρώματα δαντέλας για μια μοντέρνα εκδοχή της κλασσικής μας μπομπονιέρας.

Δαντέλα χρωματιστή σε ποικιλία αποχρώσεων.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για την μπομπονιέρα της φωτογραφίας είναι: Γαλλικό τούλι (για την διαφορά του από το ελληνικό ρίξτε μια ματιά εδώ), πετσετάκι δαντέλα σε γκρι-ασημένια απόχρωση, κορδόνι στριφτό σε ασημί απόχρωση και φυσικά κουφέτα.
Στο κατάστημά μας, Θησέως 10 Σύνταγμα, θα βρείτε δαντέλες σε μια ποικιλία αποχρώσεων όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες καθώς και κορδόνια χρωματιστά που να ταιριάζουν στην δική σας μοναδική εκδοχή της κλασσικής μας μπομπονιέρας.

Μπομπονιέρα με γαλλικό τούλι, δαντέλα σε διαφορετικές αποχρώσεις και κορδόνι στριφτό χρωματιστό για μια μοντέρνα εκδοχή της παραδοσιακής μπομπονιέρας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
341001 Τούλι Γαλλικό 50 x 50cm Λευκό | πακέτο 100τεμ. 18,70 €
233705 Κορδόνι Στριφτό Χρωματιστό 5mm x 25m 10,20 €
224009 Υφασμάτινη Δαντέλα 36 x 36cm εκρού χρώμα | πακέτο 25τεμ. 0,35 € 8,75 €
091889 Υφασμάτινη Δαντέλα χρώματα εκτός εκρού 33 x 33cm | πακέτο 50τεμ. 0,39 € 19,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017