Ελληνικό vs Γαλλικό τούλι

Τι διαφορά έχει το γαλλικό τούλι από το ελληνικό;

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Διάλειμμα, Πώς το φτιάχνω;, Τι συμβολίζει;, Υλικά

Μας ρωτάτε πολύ συχνά τι είναι το τούλι και τι διαφορά έχει το γαλλικό από το ελληνικό τούλι. Λοιπόν, η βασική διαφορά τους είναι στο πόσο πυκνή είναι η πλέξη τους. Για παράδειγμα, το ελληνικό τούλι έχει λίγο πιο αραιή πλέξη από το γαλλικό, το οποίο σημαίνει με απλά λόγια, ότι οι “τρυπούλες” στο ελληνικό τούλι είναι λίγο πιο μεγάλες από εκείνες στο γαλλικό τούλι. Δείτε από κοντά τη διαφορά ανάμεσα στα δύο είδη τούλι στην εικόνα που ακολουθεί.

Ελληνικό τούλι vs. Γαλλικό τούλι

Τι διαφορά έχει το γαλλικό τούλι από το ελληνικό;

Τι διαφορά έχει το γαλλικό τούλι από το ελληνικό;

Στην κοντινή εικόνα που τραβήξαμε δύο φύλλα τούλι, ένα από κάθε είδος, ελληνικό τούλι στα αριστερά και γαλλικό τούλι στα δεξιά της εικόνας επάνω, θα δείτε τη διαφορά στην οποία αναφερόμαστε. Να επισημάνουμε ότι η εικόνα είναι μεγενθυμένη ώστε να δείτε τη διαφορά.

Η πιο πυκνή πλέξη που έχει το γαλλικό τούλι το κάνει πιο σταθερό και διαμορφώνεται εύκολα. Παρότι πολύ απαλό και ελαφρύ, διατηρεί τη φόρμα που του έχουμε δώσει, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι το ελληνικό τούλι δεν κάνει το ίδιο. Ίσως, η μόνη εμφανής διαφορά να είναι στην αφή, με το γαλλικό τούλι να είναι λίγο πιο απαλό.

Θα χρειαστεί λιγάκι προσοχή στην επιλογή που θα κάνετε στα τούλια. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά “βαφτισμένα” ελληνικά ή γαλλικά τούλια τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τα εν λόγω τούλια. Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά στην αφή ή ακόμη και στην “περίεργη” άσχημη οσμή που μπορεί κάποια “δίχτυα” πολύ χαμηλότερης ποιότητας να έχουν.

Στο καταστημα NewMan θα βρείτε ελληνικό και γαλλικό τούλι πολύ υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να έρθετε να τα δείτε και τα ψηλαφήσετε από κοντά για να σιγουρευτείτε για την ποιότητα τους. Είναι ελληνικής κατασκευής και τα δύο είδη, γαλλικό και ελληνικό τούλι, ενώ διατίθενται κομμένα σε πολλά μεγέθη και χρώματα για να δημιουργήσετε μπομπονιέρες. Αν μη τι άλλο, μέσα σε αυτά τα τούλια θα τοποθετήσουμε “φαγώσιμα” κουφέτα για να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας! Έτσι δεν είναι; Φανταστείτε, λοιπόν, σε τι ποιότητα συσκευασίας θα θέλατε να σας προσφέρουν ένα γλυκό κέρασμα και αποφασίστε αναλόγως πριν την όποια αγορά σας.

Ελπίζουμε να σας λύσαμε την απορία σας σχετικά με το τι είναι ελληνικό και τι είναι γαλλικό τούλι, ενώ θα είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε κι άλλα υλικά για το στολισμό της μπομπονιέρας. Επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.