Για την πιο φωτεινή μέρα της ζωής σας!

Για την πιο «φωτεινή» μέρα της ζωής σας! (μπομπονιέρα λάμπα)

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Μια πρωτότυπη και «φωτεινή» DIY ιδέα για την μπομπονιέρα του γάμου σας. Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν και δεν επιθυμείτε μια πιο συμβατική λύση, η ιδέα αυτή θα σας ενθουσιάσει. Η μπομπονιέρα λάμπα είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει αρκετά κουφέτα της αρεσκείας σας αλλά πάνω από όλα έχει έναν ιδιαίτερο και δυνατό συμβολισμό, το φως. Η ημέρα του γάμου μας είναι άλλωστε, όπως όλοι ελπίζουμε, η αρχή για την πιο φωτεινή περίοδο της ζωής μας.

Για ένα πιο προσωπικό touch σας προτείνουμε την ανάγλυφη πάστα CERNE RELIEF (εδώ σε ασημί χρώμα) για να ευχαριστήσετε -χειροποίητα- τους καλεσμένους σας και να ολοκληρώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σύνθεση της πρωτότυπης αυτής μπομπονιέρας.

Κι ένα τελευταίο tip: γι’ ακόμη πιο μοναδική εμφάνιση καλύψτε με τούλι τα κουφετάκια και δημιουργήστε την ψευδαίσθηση μιας αναμμένης λάμπας.

Λάμπα Μπομπονιέρα 13εκ.

Λάμπα Μπομπονιέρα 13εκ.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
290438 Λάμπα Μπομπονιέρα 13εκ. 0,95 €
341059 Τούλι Ελληνικό Στρογγυλό φ12εκ. Λευκό 100 Τεμ. 1,80 €
697002 Πάστα Ανάγλυφη Cerne Relief 20ml 3,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments