Απογειώστε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας!

Διακοσμητικά σε ασημί, λευκό και χρυσό που θα απογειώσουν την ημέρα του γάμου σας!

NewmanΓάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Σε αυτήν την ανάρτηση σας προτείνουμε έναν συνδυασμό από διακοσμητικά σε ασημί, λευκό και χρυσό που θα απογειώσουν την ημέρα του γάμου σας.

Ξεκινώντας από τον κουμπαρά αεροπλανάκι «Γαμπρός-Νύφη», ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Είτε διαλέξετε να στολίσετε το τραπέζι της δεξίωσης, ένα τραπέζι ευχών είτε την γαμήλια τούρτα σας, ο κουμπαράς αυτός σίγουρα θα δώσει έναν πιο ανέμελο και ταξιδιάρικο τόνο στον στολισμό σας. Ακολουθεί άλλωστε και το γαμήλιο ταξίδι!

Το δέντρο της ζωής σε ασημί και χρυσό, λεπτοδουλεμένο, με φυσικό ξύλο σαν κορμό στην βάση του και πέρλες για καρπούς, ιδανικό για το τραπέζι ευχών κι όχι μόνο. Η καρτοθήκη νύφη-γαμπρός σε δύο παραλλαγές, μια του χορού και μία του φιλιού, οι χαρτοπετσέτες καρδούλα και τα κουφέτα  ολοκληρώνουν ιδανικά την σύνθεση αυτή, όπου δεσπόζει η μορφή των νεόνυμφων.

Η καρτοθήκη νύφη-γαμπρός και το δέντρο της ζωής σε χρυσό

Η καρτοθήκη νύφη-γαμπρός και το δέντρο της ζωής σε χρυσό

Η νύφη-γαμπρός καρτοθήκη κάτω από το ασημένιο δέντρο της ζωής και κουμπαρά αεροπλανάκι

Η νύφη-γαμπρός καρτοθήκη κάτω από το ασημένιο δέντρο της ζωής και ο κουμπαράς αεροπλανάκι

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
390833 Κουμπαράς Αεροπλάνο για Νεονύμφους 14,00 €
390834 Χαρτοθήκη Νύφη-Γαμπρός 10εκ. 5,90 €
224333 Μεταλλικό δέντρο κορμός 12×7εκ. 4,60 €
390835 Χαρτοπετσέτες Καρδίες 12τεμ. 2,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017