Κρεμαστές διάφανες μπάλες που ανοίγουν στη μέση, μεταλλικό κορδόνι (ασημί), τούλι και κορδέλα Gros: τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία της.

Elegant μπομπονιέρα σε κρεμαστή διάφανη μπάλα

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε μέσα στην περίοδο των Γιορτών; Ψάχνετε ξεχωριστές ιδέες για να κάνετε τον γάμο σας, το απόλυτο γεγονός του χειμώνα; Συμφωνούμε απόλυτα με την επιλογή σας, αφού οι χειμωνιάτικοι γάμοι έχουν μια ιδιαίτερη δόση μαγείας. Όσο για τις μπομπονιέρες – ενθύμια της σημαντικής σας μέρας, οι επιλογές πολλές και πρωτότυπες όπως και η σημερινή μας πρόταση με τις υπέροχες διάφανες μπάλες που μοιάζουν σαν να βγήκαν από το πιο παραμυθένιο χιονισμένο τοπίο.

Μπομπονιέρα σε διάφανη μπάλα: ένα πραγματικό στολίδι- ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας.

Για τη δημιουργία τους θα χρειαστείτε: διάφανες μπάλες (8cm), κορδόνι μεταλλικό (ασημί), κορδέλα Gros (25mm x 50m & 3mm x 100m), τούλι ελληνικό σε λευκή απόχρωση και κουφέτα Χατζηγιαννάκης. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι διάφανες μπάλες ανοίγουν στη μέση, επιτρέποντας μας να τοποθετήσουμε εύκολα μέσα τον αριθμό των κουφέτων που επιθυμούμε.

Οι διάφανες μπάλες (8cm) ανοίγουν στη μέση, κάνοντας πανεύκολη την τοποθέτηση των κουφέτων στο εσωτερικό της.

Και όπως στα δώρα έχει μεγάλη σημασία το αμπαλάζ, έτσι και στην μπομπονιέρα αυτή σημασία έχει η διακόσμηση της. Τυλίγουμε την μπάλα με τούλι το οποίο στερεώνουμε με κορδόνι μεταλλικό (ασημί), δημιουργώντας το σχήμα μιας κλασικής μπομπονιέρας. Με κορδέλα Gros (φ. 25mm), φτιάχνουμε τον elegant διπλό φιόγκο και τέλος την μεταμορφώνουμε σε ένα κρεμαστό υπέροχο γαμήλιο στολίδι, χρησιμοποιώντας κορδέλα Gros (φ. 3mm).

Elegant κρεμαστή μπομπονιέρα σε διάφανη μπάλα για τον χειμωνιάτικο γάμο σας.

Μια ξεχωριστή πρόταση για χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου, που θα ενθουσιάσει με την πρωτότυπη κομψότητά της.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
095225 Κορδόνι Μεταλλικό 3mm x 20m 5,00 €
095036 Κορδέλα Gros 25mm x 50m 8,10 €
095122 Κορδέλα Gros 3mm x 100m 4,10 €
341009 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. Λευκό 39x39cm 9,80 €
237355 Πλαστική Μπάλα 8cm | πακέτο 6τεμ. 0,70 € 4,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018