Μια συμβολική μπομπονιέρα σε γυάλινη κλεψύδρα που θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο του γάμου σας.

DIY μπομπονιέρα Κλεψύδρα

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Η κλεψύδρα είναι μια από τις πρώτες συσκευές χρονομέτρησης. Ως εκ τούτου η σύνδεση και ο συμβολισμοί της περιστρέφονται γύρω από την έννοια του χρόνου όπως επίσης και γύρω από την έννοια της ισορροπίας, αφού το ίδιο της το σχήμα αποτελείται από δυο πόλους που εξισορροπούνται μεταξύ τους.

Ένα σημαντικό γεγονός όπως είναι ο γάμος & η βάπτιση είναι τομές στη ζωή μας. Η πραγματικότητά μας αλλάζει και ο χρόνος ξεκινά να μετρά διαφορετικά. Αυτό ακριβώς έρχεται να σηματοδοτήσει και η μπομπονιέρα – κλεψύδρα, φτιαγμένη από μίνιμαλ υλικά, που θα αποτελέσει ένα υπέροχο, συμβολικό ενθύμιο της σημαντικής σας ημέρας.

Τα κουφέτα Χατζηγιαννάκης Bijoux Supreme σε χρυσαφένια απόχρωση, ενσωματώνονται μεμονωμένα στο σώμα της μπομπονιέρας.

The Best is Yet to Come
Για τη σύνθεση της χρυσαφένιας εκδοχής της μπομπονιέρας-κλεψύδρα θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: γυάλινη κλεψύδρα με μήνυμα: «Τhe Βest is Υet to Come», τούλι ελληνικό (12 x 12cm), κορδόνι μεταλλικό σε χρυσαφένια απόχρωση και κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) επίσης σε χρυσαφένια απόχρωση.

Τhe Best is Yet to Come: μπομπονιέρα-κλεψύδρα σε χρυσαφένιες αποχρώσεις. Μπομπονιέρα - κλεψύδρα σε βεραμάν αποχρώσεις κατάλληλη τόσο για γάμο όσο και για βάπτιση.

Βεραμάν αποχρώσεις
Η εκδοχή της μπομπονιέρας- κλεψύδρα σε βεραμάν αποχρώσεις είναι κατάλληλη τόσο για γάμο όσο και για βάπτιση. Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε αντίστοιχα: γυάλινη κλεψύδρα (βεραμάν), τούλι ελληνικό (12 x 12cm), κορδέλα τούλι Φιστόνι και κορδέλα Gros σε λευκό. Τα κουφέτα επίσης ενσωματώνονται μεμονωμένα στο σώμα της μπομπονιέρας όπως και στην προηγούμενη παραλλαγή.

Για τη σύνθεσή της βεραμάν εκδοχής θα χρειαστείτε επιπλέον κορδέλα τούλι Φιστόνι και κορδέλα Gros σε λευκό χρώμα.

Μια συμβολική μίνιμαλ μπομπονιέρα, κατάλληλη τόσο για γάμο όσο και για βάπτιση, γεμάτη όμορφες λεπτομέρειες κι ένα υπέροχο μήνυμα για την καινούρια σας ζωή: The Best is Yet to Come.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
700453 Κλεψύδρα «The Best is Yet to Come» 5,50 €
349112 Γυάλινη Κλεψύδρα Βεραμάν 4,50 €
341059 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 12x12cm 2,00 €
092166 Κορδέλα Τούλι Φιστόνι 25mm x 10yds 6,90 €
095122 Κορδέλα Gros 3mm x 100m 4,10 €
095225 Κορδόνι Μεταλλικό 3mm x 20m 5,00 €
300155 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme Μεταλλιζέ 1kg 14,88 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments