Τρεις εκδοχές μπομπονιέρας με διακοσμητικό Δέντρο της Ζωής σε φυσική ή πράσινη απόχρωση.

Ξύλινο Δέντρο της ζωής (μπομπονιέρες)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Το Δέντρο της Ζωής έχει χρησιμοποιηθεί ως σύμβολο στην τέχνη, τη λογοτεχνία και τη θρησκεία για να απεικονίσει την έννοια της διασύνδεσης μέσα στο σύμπαν. Είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η δική μας ευτυχία και υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ευτυχία και την υγεία όλων των ζωντανών πραγμάτων. Το Δέντρο της Ζωής εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές κουλτούρες κάτω από πολλά διαφορετικά ονόματα πάντα ως σημάδι της εσωτερικής δύναμης σε όλα όσα κάνουμε, πόσο μάλλον σε μια καινούρια, σημαντική αρχή όπως είναι ο γάμος.

Στη σημερινή ανάρτηση σας παρουσιάζουμε τα διακοσμητικά ξύλινα Δέντρα της Ζωής (8cm) και τρεις υπέροχους διαφορετικούς τρόπους να δημιουργήσετε μπομπονιέρες γάμου έχοντας τα ως βάση.

Κλασσική μπομπονιέρα με Δέντρο της Ζωής, ζωγραφισμένο με Chalk Paint (Vert bamboo).

Κλασσική μπομπονιέρα με γάζα και Δέντρο της Ζωής
Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε: Δέντρο της Ζωής (διακοσμητικό), υφασμάτινη γάζα (33 x 33cm), Chalk paint (Vert bamboo) για να χρωματίσετε τα ξύλινα υπέροχα δεντράκια, κορδόνι γιούτα ψιλό σε φυσική απόχρωση και κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Εco- friendly μπομπονιέρα με Δέντρο της Ζωής σε φάκελο από υφασμάτινη γάζα.

Τετράγωνος φάκελος (γάζα) και Δέντρο της Ζωής
Παραλλαγή της προηγούμενης εκδοχής για την οποία θα χρειαστείτε ακριβώς τα ίδια υλικά. Μια eco-friendly μπομπονιέρα, με φυσική κομψότητα που θα αναδείξει και τις οικολογικές σας ανησυχίες.

Διακοσμητικό ξύλινο Δέντρο της Ζωής σε φυσική απόχρωση (8cm). Διατίθεται σε συσκευασία των 6 τεμαχίων. Ξύλινο Δέντρο της Ζωής με Λευκό Ελληνικό Τούλι.

Κρεμαστή μπομπονιέρα-ονειροπαγίδα με Δέντρο της Ζωής
Την πιο όμορφη εκδοχή όμως σας την αφήσαμε για το τέλος και δεν είναι άλλη από την κρεμαστή μπομπονιέρα, τύπου ονειροπαγίδα με Δέντρο της Ζωής. Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία της είναι: Δέντρο της Ζωής (φυσική απόχρωση), τούλι ελληνικό, δαντελοκορδέλα, φυτίλι κέντημα σε τούλι, κορδόνι γιούτα ψιλό και κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Κρεμαστή μπομπονιέρα, τύπου ονειροπαγίδα, με ξύλινο Δέντρο της Ζωής, δαντελοκορδέλες, κορδόνι γιούτα ψιλό και φυτίλι κέντημα σε τούλι.

Όποια εκδοχή και να επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι η μπομπονιέρα με Δέντρο της Ζωής, θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας, αποτελώντας παράλληλα ένα υπέροχο eco- friendly ενθύμιο του γάμου σας.

Τρεις εκδοχές μπομπονιέρας με διακοσμητικό Δέντρο της Ζωής σε φυσική ή πράσινη απόχρωση.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
211163 Δέντρο Ζωής 8cm | πακέτο 6τεμ. 0,90 € 5,40 €
341059 Τούλι Ελληνικό 12x12cm Λευκό πακέτο 100τεμ. 2,00 €
614030 Chalk Paint 75ml Vert Bambou 6,80 €
095270 Δαντελοκορδέλα 8mm x 10m 3,90 €
091788 Κορδόνι Γιούτα Ψιλό 50m 3,50 €
091874 Φυτίλι Κέντημα σε Τούλι 10mm x 7m 6,50 €
092032 Υφασμάτινη Γάζα 33x33cm πακέτο 50τεμ. 13,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments