Ξύλινα σπιτάκια γούρια (22cm), διακοσμημένα με υλικά πρώτης ποιότητας (κορδέλες, χάντρες, μοτίφ 2019 κλπ.) που θα κλέψουν καρδιές.

Ξύλινα σπιτάκια (γούρια)

NewmanΕποχιακά, Υλικά, Χριστούγεννα

Όπως ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου έτσι και τα γούρια έχουν τις τάσεις και τις μόδες τους, γι’ αυτό κι εμείς κάθε χρόνο φροντίζουμε να διαθέτουμε στο κατάστημά μας και να σας παρουσιάζουμε τα πιο πρωτότυπα και trendy γούρια που θα δείτε να κυκλοφορούν στην αγορά.

Τα ξύλινα σπιτάκια-γούρια θα αποτελέσουν μια σούπερ συμβολική ιδέα για τα φετινά εορταστικά σας δωράκια σε φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες αφού η έννοια του σπιτιού παίρνει μορφή και νόημα αναλόγως πώς το μεταφράζουμε και το βιώνουμε μέσα μας. Σπίτι μας είναι το κτίριο που ζούμε αλλά σπίτι μας είναι επίσης το μέρος στο οποίο βρίσκεται η καρδιά μας και η σκέψη μας.

Ξύλινα σπιτάκια-γούρια (22cm) για να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα «Καλή χρονιά».

Διακοσμημένα με εκλεκτά υλικά (κορδέλες, μοτίφ 2019, καρδούλες LOVE κλπ.) θα ξετρελάνουν με τον όμορφο σχεδιασμό τους και σίγουρα θα βρουν τη θέση τους στο χριστουγεννιάτικο στολισμό του εκάστοτε παραλήπτη αφού αποτελούν από μόνα τους ένα μικρό έργο τέχνης και μάλιστα σε χορταστικές διαστάσεις (22cm).

Πρωτότυπα γούρια-σπιτάκια (ξύλο) για τα συμβολικά σας δωράκια σε αγαπημένα πρόσωπα ή για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Πρωτότυπα γούρια-σπιτάκια (ξύλο) για τα συμβολικά σας δωράκια σε αγαπημένα πρόσωπα ή για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Σπίτι μας είναι εκεί που είναι η καρδιά μας, γι’ αυτό το ξύλινο σπιτάκι γούρι διαθέτει και διακοσμητική καρδιά LOVE.

Σπίτι μας είναι εκεί που είναι η καρδιά μας, γι’ αυτό το ξύλινο σπιτάκι γούρι διαθέτει και διακοσμητική καρδιά LOVE.

Κι αν τα ξύλινα σπιτάκια-γούρια σας αρέσουν τόσο πολύ και σαν διακοσμητικά αντικείμενα, μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το τραπέζι του ρεβεγιόν, να το χρησιμοποιήσετε ως centerpiece στο τραπέζι της δεξίωσης γάμου ή ως διακοσμητική πινελιά στο τραπέζι των ευχών.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
353201 Ξύλινο Σπίτι 22cm 20,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018