Εντυπωσιάστε μικρούς και μεγάλους με τους κρεμαστούς διακοσμητικούς Καρυοθραύστες (17 ή 16cm) και με το ιδιαίτερο αυτό ξύλινο-χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο.

Χριστούγεννα σαν παραμύθι

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Για όσους αγαπούν τα παραμύθια και τις χειμωνιάτικες χριστουγεννιάτικες ιστορίες όπως τον Καρυοθραύστη, οι Γιορτές έχουν μια ξεχωριστή σημασία, αφού το Πνεύμα των ημερών μας κάνει να πιστεύουμε λίγο παραπάνω. Κι αν θέλετε έστω και λίγο να αφήσετε την πραγματικότητα «έξω από την πόρτα» και να δημιουργήσετε μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους χώρους του σπιτιού σας, τα διακοσμητικά που σας παρουσιάζουμε σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας φανούν πολύ-πολύ χρήσιμα.

  • Κρεμαστοί Καρυοθραύστες σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές
  • Κρεμαστοί Καρυοθραύστες σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές

Κρεμαστοί Καρυοθραύστες σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές και ξύλινο έλκηθρο με άλογο που είναι ταυτόχρονα και ημερολόγιο για μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βγαλμένη σαν από παραμύθι.

Ξύλινο έλκηθρο με άλογο που είναι ταυτόχρονα και ημερολόγιο για μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Εντυπωσιάστε μικρούς και μεγάλους με τους κρεμαστούς διακοσμητικούς Καρυοθραύστες (17 ή 16cm) και με το ιδιαίτερο αυτό ξύλινο-χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο.

Ξύλινοι καρυοθραύστες με αστείες φατσούλες: (χιονάνθρωπος, ζωάκια κα.) και κινούμενα άκρα.

Καρυοθραύστες με αστείες φατσούλες: (χιονάνθρωπος, ζωάκια κα.) και κινούμενα άκρα.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακες.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
237269 Κρεμαστός Καρυοθραύστης 17cm 6,00 €
237270 Κρεμαστός Καρυοθραύστης σε Χρώματα 16cm 4,00 €
237271 Κρεμαστός Καρυοθραύστης σε Τύμπανο 16cm 4,00 €
564240 Ξύλινο Άλογο με Έλκηθρο 30x5x15cm 17,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017