Χριστουγεννιάτικες plus size αγγελίνες-μπαλαρίνες σε διάφορες χαριτωμένες πόζες.

Τα Χριστούγεννα θέλουν χιούμορ και λάμψη!

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Χριστούγεννα

«Οι γυναίκες σε κάθε μέγεθος είναι όμορφες φτάνει να νιώθουν όμορφες. Εξάλλου σε όλον τον κόσμο είναι πολλές (αν όχι οι περισσότερες) οι γυναίκες που τα σώματά τους δεν μοιάζουν με τις γυναίκες που προβάλλουν τα περιοδικά μόδας». Αυτά δήλωσε ένα από πιο γνωστά plus size μοντέλα, αποδεικνύοντας μας πως ναι, επιτέλους κάτι αλλάζει στα πρότυπα ομορφιάς παγκοσμίως.

Κι επειδή κι εμείς εδώ στο κατάστημα Newman, τα έχουμε τα κιλάκια μας και το χιούμορ μας, σας παρουσιάζουμε στην ανάρτηση αυτή τις πανέμορφες plus size διακοσμητικές αγγελίνες μας, που είναι τόσο χαριτωμένες και γλυκούλες που σου έρχεται να τις φας. Γιατί ακόμη και στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορούμε να χτυπήσουμε το κατεστημένο. Αρκετά με τις γλυκές κι αδύνατες νεράιδες των Χριστουγέννων ή τα καχεκτικά ξωτικά, οι plus size αγγελίνες-μπαλαρίνες μας είναι όλα τα λεφτά!

Οι Plus size αγγελίνες μπαλαρίνες μας είναι τόσο χαριτωμένες που σου έρχεται να τις τσιμπήσεις. Οι Plus size αγγελίνες μπαλαρίνες μας είναι τόσο χαριτωμένες που σου έρχεται να τις τσιμπήσεις.

Και για να επιστρέψουμε στο σοβαρό μας ύφος, να σας πούμε ότι η διακόσμηση σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για φέτος στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμησή. Μην ξεχάσετε λοιπόν να προμηθευτείτε λαμπερά υφάσματα για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό όπως το υφασμάτινο ρολό γιούτα σε ασημί ή χρυσό με σχέδιο αστέρια. (28 x 270cm).

Οι Plus size αγγελίνες μπαλαρίνες μας είναι τόσο χαριτωμένες που σου έρχεται να τις τσιμπήσεις. Οι Plus size αγγελίνες μπαλαρίνες μας είναι τόσο χαριτωμένες που σου έρχεται να τις τσιμπήσεις.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
237253 Ρολό Γιούτα με Χρυσό Σχέδια 28cm x 270cm 8,80 €
237254 Ρολό Γιούτα με Ασημί Σχέδια 28cm x 270cm 8,80 €
390838 Αγγελίνα Χοντρούλα Λευκή Σχέδια 9cm 10,50 €
390839 Αγγελίνα Χοντρούλα Λευκή Σχέδια 15cm 13,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017