Καρυοθραύστης (γυάλινη μπάλα) με cupcake σε δυο χρωματικές παραλλαγές.

Χριστουγεννιάτικος Καρυοθραύστης

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Χριστούγεννα

Την παραμονή των Χριστουγέννων, η Κλάρα δέχεται ένα πολύ ξεχωριστό δώρο -έναν ξύλινο καρυοθραύστη- και από τότε η μαγεία ξεκινά! Ο Καρυοθραύστης, το κλασσικό κι αγαπημένο παραμύθι του Ερνστ Τέοντορ Χόφμαν που διασκευάστηκε από τον Α. Δουμά κι έγινε μπαλέτο από τον Ρώσο συνθέτη, Τσαϊκόφσκι, τώρα γίνεται και χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό.

Γυάλινη μπάλα (κεφάλι Καρυοθραύστη) σε καφετί τόνους.

Γυάλινη μπάλα (κεφάλι Καρυοθραύστη) με cupcake στην κορυφή, έτσι για να θυμηθούμε την χώρα των Γλυκών και την Ζαχαρένια Νεράιδα. Σε δύο χρωματικές εκδοχές: κεφάλι Καρυοθραύστη σε καφετί τόνους με cupcake σε καφέ-ροζ και κεφάλι Καρυοθραύστη σε λευκό χρώμα με cupcake σε ροζ-βεραμάν.

Γυάλινη μπάλα (κεφάλι Καρυοθραύστη) σε λευκό χρώμα

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
237253 Μπάλα Γυάλινη Κεφάλι Καρυοθραύστη 15εκ. 16,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017