Τα ξεχωριστά αυτά ρεσό απεικονίζουν τους Τρείς Μάγους και αποτελούνται από γυαλί και μέταλλο.

Χριστουγεννιάτικα ρεσό σε χρυσαφένιες-copper αποχρώσεις

NewmanDIY υλικά, Εποχιακά, Υλικά, Χριστούγεννα

Η περίοδος που στολίζουμε το σπίτι μας για τις γιορτές είναι σίγουρα η πιο ευτυχισμένη του χρόνου. Είτε σας αρέσει ο πλούσιος στολισμός, είτε είστε λάτρεις της απλότητας, υπάρχουν φυσικά ιδέες και προτάσεις για όλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχουν διαμορφωθεί μερικές τάσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μια από αυτές είναι και οι χρυσαφένιες- copper αποχρώσεις. Είναι ζεστές, πιο μοντέρνες και φέρνουν τη χρυσή τομή, πιάνοντας όλα τα γούστα.

Τα χριστουγεννιάτικα ρεσό σε χρυσαφένιες-copper αποχρώσεις που σας παρουσιάζουμε σήμερα αποτελούνται από γυαλί και μέταλλο και απεικονίζουν τους Τρεις Μάγους ή αλλιώς τους Τρεις Βασιλείς.

Ρεσό σε χρυσαφένιες-copper αποχρώσεις για τη χριστουγεννιάτικη σας διακόσμηση (7cm).

Στολίστε το τραπεζάκι του σαλονιού, το τζάκι, το πάσο, το τραπέζι του ρεβεγιόν ή τη βάση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τα ξεχωριστά αυτά ρεσό κι ανάψτε κεράκια για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα τις Άγιες Μέρες των γιορτών.

Τα ξεχωριστά αυτά ρεσό απεικονίζουν τους Τρείς Μάγους και αποτελούνται από γυαλί και μέταλλο.

Τα ξεχωριστά αυτά ρεσό απεικονίζουν τους Τρείς Μάγους και αποτελούνται από γυαλί και μέταλλο.

Τα χριστουγεννιάτικα ρεσό σε χρυσαφένιες-copper αποχρώσεις μπορούν να αποτελέσουν και μια υπέροχη λύση για τα συμβολικά σας δωράκια σε οικογένεια-συνεργάτες και αγαπημένους φίλους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
390875 Γυάλινο Μεταλλικό Χρυσαφί Ρεσό σε 3 Σχέδια 7cm 9,35 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments