Ξύλινα διακοσμητικά ΧMAS και HAPPY NEW YEAR!

Χριστουγεννιάτικη «κρεμαστή» διακόσμηση

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Χριστούγεννα

Κάθε χρόνο στο κατάστημα μας, Θησέως 10 Σύνταγμα, φροντίζουμε να καλύπτουμε όλες τις πλευρές της χριστουγεννιάτικής σας διακόσμησης. Αφού όπως όλοι ξέρουμε ένα δέντρο δεν αρκεί για την δημιουργία της εορταστικής ατμόσφαιρας. Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζουμε μερικά ξεχωριστά κρεμαστά διακοσμητικά που είναι κατάλληλα για διάφορες χρήσεις, από δωράκια και διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων (βιτρίνες κλπ) μέχρι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον στολισμό διάφορων χώρων του σπιτιού σας.

Glitter και λάμψη με την κρεμαστή διάφανη μπάλα με αστεράκι σε χρυσαφένια απόχρωση.

Διάφανες μπάλες με αστεράκι ή αλογάκι σε χρυσαφί αποχρώσεις. Ιδανικές και για επαγγελματικές βιτρίνες.

Διάφανες μπάλες με αστεράκι ή αλογάκι σε χρυσαφί αποχρώσεις. Ιδανικές και για επαγγελματικές βιτρίνες. Διάφανες μπάλες με αστεράκι ή αλογάκι σε χρυσαφί αποχρώσεις. Ιδανικές και για επαγγελματικές βιτρίνες. Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά που είναι παράλληλα και υπέροχα γούρια. Για την εξώπορτα ή τα δωράκια σας.

Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά που είναι παράλληλα και υπέροχα γούρια. Για την εξώπορτα ή τα δωράκια σας.

Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά που είναι παράλληλα και υπέροχα γούρια. Για την εξώπορτα ή τα δωράκια σας. Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά που είναι παράλληλα και υπέροχα γούρια. Για την εξώπορτα ή τα δωράκια σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
237267 Χριστουγεννιάτικο Ξύλινο Κρεμαστό 2τεμ. 6,20 €
380492 Διαφανή Μπάλα με Αστεράκι 10cm 6,80 €
380493 Διαφανή Μπάλα με Αλογάκι 10cm 6,80 €
380485 Ξύλινο Διακοσμητικό Κρεμαστό 9cm 6,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments