Τα χάρτινα κρεμαστά αυτά στολίδια ανοίγουν και κλείνουν πανεύκολα, δημιουργώντας το 3d εφέ που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Χάρτινο το φεγγαράκι, χάρτινη Πρωτοχρονιά

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Ωραία τα Χριστούγεννα με την ατμόσφαιρά τους και τα λαμπάκια τους, ωραία όμως κι η Πρωτοχρονιά με τη βασιλόπιτα και την αντίστροφη μέτρηση της για την έλευση του πολυπόθητου καινούριου χρόνου. Τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν και πάρτι, δίνουν και παίρνουν και είναι ότι χρειάζεται για να δούμε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε γλυκά κι αξέχαστα. Και φυσικά αυτό που θα βάλει τους καλεσμένους μας σε εορταστικό κλίμα είναι η διακόσμηση του σπιτιού μας.

Επιλέξτε λοιπόν τις γωνιές που θέλετε να στολίσετε και τολμήστε να παίξετε σε ασπρόμαυρους τόνους, δίνοντας έναν διαφορετικό λαμπερό χαρακτήρα στην Πρωτοχρονιά με τα μοναδικά χάρτινα ιριδίζοντα στολίδια που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Τα χάρτινα κρεμαστά αυτά στολίδια ανοίγουν και κλείνουν πανεύκολα, δημιουργώντας το 3d εφέ που βλέπετε και στις φωτογραφίες. Τα χάρτινα κρεμαστά αυτά στολίδια ανοίγουν και κλείνουν πανεύκολα, δημιουργώντας το 3d εφέ που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Τα χάρτινα αυτά κρεμαστά στολίδια, γνωστά και ως honeycombs, ανοίγουν εύκολα και γίνονται εντυπωσιακά διακοσμητικά, δημιουργώντας ένα 3D εφέ που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Επίσης κλείνουν πανεύκολα και αποθηκεύονται σχεδόν οπουδήποτε, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.

Τα χάρτινα κρεμαστά αυτά στολίδια ανοίγουν και κλείνουν πανεύκολα, δημιουργώντας το 3d εφέ που βλέπετε και στις φωτογραφίες. Με τις πέρλες τους και τους ιριδισμούς τους θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
713010 Χάρτινη Κρεμαστή Μπάλα Γκρίζο 9x9cm 9,50 €
713011 Χάρτινο Κρεμαστό Ελατό Γκρίζο με Μαγνήτη 10x7cm 9,50 €
713012 Χάρτινο Κρεμαστό Αγγελάκι με Μαγνήτη 13x12cm 6,90 €
713013 Χάρτινο Κρεμαστό Δέντρο Εκρού 3D 10x7cm 9,50 €
713014 Χάρτινο Κρεμαστό Αγγελάκι Εκρού 9x8cm 5,70 €
713015 Χάρτινο Κρεμαστό Αγγελάκι Εκρού 13x12cm 6,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments