Χάρτινες λευκές βεντάλιες

Ξύλινες βεντάλιες χάρτινες λευκές!

Lilian Newman DIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Η χάρτινη λευκή βεντάλια χρησιμοποιείται είτε απλή όπως είναι είτε βαμμένη, ζωγραφιστή ή στολισμένη με άλλα είδη διακόσμησης.

 

View this post on Instagram

 

Προσωποποιήστε βεντάλιες και τοποθετήστε τις στην είσοδο της εκκλησίας ή του Δημαρχείου, απογειώνοντας το στυλ του γάμου ή της βάπτισης εύκολα και απλά, εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Η εκτύπωση γίνεται για 100 τμχ και άνω. – Για πληροφορίες στείλτε μας e-mail: @.. – #μπομπονιέρα #μπομπονιερες #μπομπονιέρες #diy #diyprojects #decoration #βενταλιες #βενταλια #γαμοςστολισμος #γάμοςδιακόσμηση #γαμοςδιακοσμηση #newman #μπομπονιερες_γαμου #γαμηλιαδεξιωση #γαμος #bombonieres #flowerarrangement #weddingfavors #weddinginspiration #weddingvibes #προσκλητηρια #προσκλητηριαγαμου #bombonera #weddingdress #weddingphotography #favor #summerwedding #βενταλιανυφης #weddingdecorations #ιδεεςγαμου

A post shared by Newman Bombonieres (@newman.bombonieres) on

Όπως και η ξύλινη σκαλιστή βεντάλια είναι και η χάρτινη αρκετά δημοφιλής σε γαμήλιους στολισμούς αλλά και ως δώρο-μπομπονιέρα.

Χάρτινη λευκή βεντάλια!

Χάρτινες λευκές βεντάλιες

Χάρτινες λευκές βεντάλιες

Βεντάλια χάρτινη

Βεντάλια χάρτινη

Χάρτινη λευκή βεντάλια

Χάρτινη λευκή βεντάλια

Λευκή χάρτινη βεντάλια!

Λευκή χάρτινη βεντάλια!

Σχετικά με την ιστορία της βεντάλιας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας εδώ.

Η βεντάλια με κωδικό και τιμή:

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΙΜΗ

222291

Βεντάλια χάρτινη λευκή

1,20 €

Θα βρεις κι άλλες βεντάλιες (δαντελένιες, μεταξένιες κλπ) ψάχνοντας με το tag βεντάλια!

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας...

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Δες στο χάρτη πού θα μας βρεις.

Φωτογραφίες από Newman Co © 2015

Leave your idea or comments