Ξύλινες βεντάλιες με σκαλιστά σχέδια που τις κάνουν να μοιάζουν με λουλούδια όταν είναι ανοιχτές.

Βεντάλιες για το γάμο ή τη βάπτιση

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Οι βεντάλιες με την τεράστια ιστορία τους, είναι ένα υπέροχο χρηστικό αντικείμενο που τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και στον κόσμο του γάμου και της βάπτισης. Αποπνέουν κυριολεκτικά και μεταφορικά έναν αέρα δροσιάς και καλοκαιρινή διάθεση ενώ το σχήμα τους συμβολίζει τη ζωή που διευρύνεται και επεκτείνεται όπως ακριβώς ανοίγει κι η βεντάλια.

 

View this post on Instagram

 

Προσωποποιήστε βεντάλιες και τοποθετήστε τις στην είσοδο της εκκλησίας ή του Δημαρχείου, απογειώνοντας το στυλ του γάμου ή της βάπτισης εύκολα και απλά, εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Η εκτύπωση γίνεται για 100 τμχ και άνω. – Για πληροφορίες στείλτε μας e-mail: @.. – #μπομπονιέρα #μπομπονιερες #μπομπονιέρες #diy #diyprojects #decoration #βενταλιες #βενταλια #γαμοςστολισμος #γάμοςδιακόσμηση #γαμοςδιακοσμηση #newman #μπομπονιερες_γαμου #γαμηλιαδεξιωση #γαμος #bombonieres #flowerarrangement #weddingfavors #weddinginspiration #weddingvibes #προσκλητηρια #προσκλητηριαγαμου #bombonera #weddingdress #weddingphotography #favor #summerwedding #βενταλιανυφης #weddingdecorations #ιδεεςγαμου

A post shared by Newman Bombonieres (@newman.bombonieres) on

Θα αποτελέσουν το ιδανικό δωράκι για τους καλεσμένους του γάμου σας ή της βάπτισης, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες κι ένα πανέμορφο ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας.

Ξύλινες σκαλιστές ή ξύλινες με χαρτί, οι βεντάλιες που σας παρουσιάζουμε σήμερα θα ξεχωρίσουν επειδή θα φέρουν την προσωπική σας πινελιά. Ποια είναι αυτή; Το κατάστημα Newman σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να τυπώσετε πάνω στις βεντάλιες τα ονόματά σας, την ημερομηνία του γάμου ή της βάπτισης κι όποια άλλη πληροφορία ή μήνυμα επιθυμείτε.

Προσωποποιήστε τις βεντάλιες, τυπώνοντας πάνω τους, τα αρχικά σας, την ημερομηνία του γάμου ή της βάπτισης κι όποια άλλη πληροφορία επιθυμείτε. Τώρα μπορούμε να τυπώσουμε πάνω στις βεντάλιες τις πληροφορίες που επιθυμείτε (αρχικά ονομάτων, ημερομηνία κλπ.) Ξύλινες βεντάλιες με σκαλιστά σχέδια που τις κάνουν να μοιάζουν με λουλούδια όταν είναι ανοιχτές.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μας στείλετε με ένα email το κείμενο που θέλετε να τυπώσετε κι εμείς με τη σειρά μας θα σας προτείνουμε διάφορες γραμματοσειρές ή χρωματικές συνθέσεις, εικονίδια όπως καρδούλες κλπ. που μπορούμε να συμπεριλάβουμε στον τελικό σχεδιασμό. Κάθε δική σας πρόταση είναι φυσικά ευπρόσδεκτη.

  • Διαλέξτε γραμματοσειρά, χρώματα και τα εικονίδια που σας αντιπροσωπεύουν και δημιουργήστε ένα πανέμορφο αναμνηστικό.
  • Μια βεντάλια είναι πάντα ευπρόσδεκτη, ειδικά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.
Ξύλινες βεντάλιες με χαρτί (σε λευκό) και υπέροχα σκαλιστά σχέδια στην επιφάνεια του ξύλου.

Προσωποποιήστε τις βεντάλιες και τοποθετήστε τις σε ένα όμορφο καλαθάκι στην είσοδο της εκκλησίας ή του Δημαρχείου, απογειώνοντας το στυλ του γάμου ή της βάπτισης εύκολα και απλά.

Διαλέξτε γραμματοσειρά, χρώματα και τα εικονίδια που σας αντιπροσωπεύουν και δημιουργήστε ένα πανέμορφο αναμνηστικό. Τώρα μπορούμε να τυπώσουμε πάνω στις βεντάλιες τις πληροφορίες που επιθυμείτε (αρχικά ονομάτων, ημερομηνία κλπ.)

Μπορείτε τέλος να διακοσμήσετε με βεντάλιες το τραπέζι των ευχών ή ακόμη και το τραπέζι της δεξίωσης, αφού μια ή περισσότερες ανοιχτές βεντάλιες δημιουργούν υπέροχους γοητευτικούς σχηματισμούς, προσδίδοντας όγκους κι έναν αέρα ρομαντικού μυστηρίου.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
221614 Βεντάλια ξύλινη σκαλιστή ατύπωτη | πακέτο 5τεμ. 1,20 € 6,00 €
222291 Βεντάλια χάρτινη ατύπωτη | πακέτο 5τεμ. 1,20 € 6,00 €

Για την εκτύπωση θα χρειαστούμε μακέτα και μεταλλικό κλισέ, αυτή η διαδικασία στοιχίζει 37,20€ και η χρέωση της τυπωμένης βεντάλιας είναι 1,45€ η ελάχιστη ποσότητα που τυπώνουμε είναι 100 τεμάχια και άνω.

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments