Τα ξύλινα αστεράκια θα κλέψουν καρδιές και θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο της βάπτισης του μικρού σας.

Το τυχερό μου αστέρι! (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Αν είστε από τις μαμάδες που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν για τη βάφτιση του μικρού τυχερού τους αστεριού, κι αυτό δεν είναι άλλο από το πιο φωτεινό κι εορταστικά καλοκαιρινό θέμα -τα αστέρια- η σημερινή θεματική μας μπομπονιέρα θα σας ενθουσιάσει.

Η Λίλιαν Νιούμαν δημιούργησε τη ξεχωριστή αυτή μπομπονιέρα βάπτισης έχοντας ως βασικό διακοσμητικό στοιχείο τα ξύλινα αστέρια σε ουδέτερες αποχρώσεις (γκρι-λευκό). Εύκολη στην κατασκευή της, η μπομπονιέρα «Το τυχερό μου αστέρι» θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της ημέρας που το δικό σας μικρό, φωτεινό και σούπερ τυχερό αστεράκι θα πάρει το όνομά του.

Θεματική μπομπονιέρα «Το Τυχερό μου αστέρι» για τη βάπτιση του μικρού σας μπόμπιρα.

Για τη δημιουργία της, εκτός από τα ξύλινα διπλά αστεράκια (12,5 x 10 x 2cm) θα χρειαστείτε: τούλι ελληνικό (25 x 25cm) κορδόνι κερωμένο (1mm x 100m) και κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκη σε λευκή ματ απόχρωση (Bijoux Supreme).

Ενσωματώστε την τούλινη μπομπονιέρα στα διακοσμητικά αστεράκια (12.5 x 10 x 2cm) με κορδόνι κερωμένο.

Ενσωματώστε την τούλινη μπομπονιέρα στα διακοσμητικά αστεράκια (12.5 x 10 x 2cm) με κορδόνι κερωμένο.

Το καλό με το θέμα αυτό είναι ότι σας δίνει άπειρες ιδέες τόσο για τη διακόσμηση και το στολισμό του μυστηρίου (λαμπάδες, τραπέζι ευχών κλπ.) όσο και για τις προσκλήσεις ή το dessert table. Μοιράστε μπισκοτάκια σε σχήμα αστεριού και γεμίστε το χώρο αστεράκια που θα κινηθούν χρωματικά από το απαλό γαλάζιο και το γκρι μέχρι το ναυτικό μπλε και το έντονο κίτρινο.

Ξύλινα αστέρια και τούλινη μπομπονιέρα σε γαλάζια απόχρωση για το πιο φωτεινό αστέρι του κόσμου – τον μικρό σας.

Ξύλινα αστέρια και τούλινη μπομπονιέρα σε γαλάζια απόχρωση για το πιο φωτεινό αστέρι του κόσμου – τον μικρό σας.

Κι αν το θέμα αστεράκι, σας αρέσει τόσο πολύ που σκέφτεστε να το επιλέξετε και για τη βάπτιση της μικρής σας πριγκίπισσας, μη διστάσετε να προσαρμόσετε τη μπομπονιέρα σε κοριτσίστικους τόνους, χρησιμοποιώντας αντί για γαλάζιο τούλι, τούλι σε ροζ ή φούξια αποχρώσεις.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
222958 Ξύλινα Αστέρια 12.5 x 10 x 2cm 2,00 €
341065 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 25x25cm 5,00 €
095050 Κορδόνι Κερωμένο 1mm x 100m 4,00 €
300708 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg 13,27 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2019