Μπομπονιέρα με μεταλλικό Δέντρο της Ζωής πάνω σε πέτρα (μάρμαρο Θάσου).

Θάλασσα, πέτρα και Δέντρο της Ζωής 2.

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μας, στην οποία σας παρουσιάσαμε τις DIY μπομπονιέρες με Δέντρο της Ζωής πάνω σε βότσαλο ή πέτρα (μάρμαρο Θάσου), με χαρά σας συστήνουμε τα πανέμορφα αυτά μεταλλικά Δεντράκια της Ζωής, κατασκευασμένα από ενισχυμένο μέταλλο με την τεχνική των κοσμημάτων, τα οποία έχουν επιχρυσωθεί από επαγγελματικά εργαστήρια. Σας τα αφήσαμε τελευταία γιατί είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μονά τους και γιατί είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσουν με τις υπέροχες λεπτομέρειες τους, την τεχνική και τον αέρα πολυτέλειας που αποπνέουν.

Το Δέντρο της Ζωής, σύμβολο ανάπτυξης, αναγέννησης, θετικής ενέργειας κι ενός λαμπρού μέλλοντος, θα αποτελέσει το ιδανικό διακοσμητικό στοιχείο στη μπομπονιέρα του γάμου σας και της δικής σας νέας οικογένειας.

Μπομπονιέρα με μεταλλικό Δέντρο της Ζωής πάνω σε πέτρα (μάρμαρο Θάσου). Μπομπονιέρα με μεταλλικό Δέντρο της Ζωής πάνω σε πέτρα (μάρμαρο Θάσου). Μεταλλικό Δέντρο της Ζωής κατασκευασμένο από επαγγελματικά εργαστήρια κοσμημάτων.

Τα διακοσμητικά μεταλλικά δεντράκια σε χρυσαφένια απόχρωση είναι ελληνικής παραγωγής, πανέμορφα και γεμάτα ευχές: ελπίδα, αγάπη, υγεία, τύχη, πίστη.

Μεταλλικό Δέντρο της Ζωής κατασκευασμένο από επαγγελματικά εργαστήρια κοσμημάτων. Μια συμβολική μπομπονιέρα με μεταλλικό Δέντρο της Ζωής γεμάτο ευχές (50 x 60mm).

Η μπομπονιέρα έχει κι έναν ακόμη συμβολισμό όμως, που έγκειται στη βάση της από βότσαλο ή πέτρα (μάρμαρο Θάσου). Το συγκεκριμένο Δέντρο της Ζωής είναι έτοιμο να καρποφορήσει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Να αντέξει τις δυσκολίες και να αντλήσει από αυτές τη δύναμη, τη συγκρότηση και την αντοχή της πέτρας.

Υφασμάτινη δαντέλα Venezzia, τούλι ελληνικό και κορδέλα Gros για άριστη εμφάνιση. Λευκό μάρμαρο Θάσου για τη διακόσμηση και τις μπομπονιέρες σας.

Τα κρεμαστά μεταλλικά δεντράκια σε χρυσαφένια απόχρωση, περιέχουν και την υποδοχή στην οποία θα περάσετε την κορδέλα Gros και θα ενσωματώσετε τα κουφέτα σας. Εμείς προτείνουμε τούλι ελληνικό για το κλασσικό δέσιμο ή υφασμάτινη δαντέλα Venezzia αν θέλετε ένα πιο ρομαντικό touch.

Υφασμάτινη δαντέλα Venezzia, τούλι ελληνικό και κορδέλα Gros για άριστη εμφάνιση.

Μια καλοκαιρινή μπομπονιέρα, γεμάτη συμβολισμούς και όμορφες ευχές για την καινούρια σας οικογένεια.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
290559 Πέτρες |  πακέτο 4τεμ. 0,70 € 2,80 €
290560 Βότσαλο Αντικέ 7x7x1cm 2,80 €
688357 Χρυσαφή Δέντρο με Ευχές 50x60mm 5,30 €
341059 Τούλι Ελληνικό φ12cm | πακέτο 100τεμ. 2,00 €
341067 Τούλι Ελληνικό 20x20cm | πακέτο 100τεμ. 3,10 €
092065 Υφασμάτινη Δαντέλα Venezzia 67mm x 20m 8,90 €
095122 Κορδέλα Gros 3mm x 100m 4,10 €
300177 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Αμυγδάλου Κλασσικό Λευκό Ματ Κουτί 1kg 11,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments