Μεταλλικοί μελωδοί με καμπανάκια για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή το στολισμό του γάμου & της βάπτισης.

Τα παιχνίδια των ανέμων (μελωδοί)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Γάμος, Εποχιακά, Υλικά

Οι μελωδικοί απαλοί ήχοι έχουν θεραπευτική επίδραση στη ψυχή, το μυαλό και το σώμα. Διώχνουν το άγχος και φέρνουν γαλήνη και ηρεμία. Σκεφτείτε τον ήχο του αέρα μέσα από ένα μελωδό το καλοκαίρι και παρατηρήστε πόσο μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή σας. Κατασκευασμένοι από μέταλλο ή γυαλί, οι μελωδοί ή τα «παιχνίδια των ανέμων» όπως συνηθίζουν αλλιώς να λέγονται προσελκύουν θετική ενέργεια και βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας (Feng- Shui). Και φυσικά μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε σε διάφορους χώρους και περιστάσεις: από τη διακόσμηση του σπιτιού και του χώρου εργασίας μας μέχρι το στολισμό του γάμου ή της βάπτισης.

Οι μεταλλικοί μελωδοί που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι πανέμορφοι κι έχουν σα σχέδιο πολύ ισχυρά σύμβολα: Δέντρο της Ζωής, ήλιος, ελέφαντας, ειρήνη, Om.

Μεταλλικοί μελωδοί σε διάφορα σχέδια (ελέφαντας, Δέντρο της Ζωής, Om).

Καθαρίστε το «χώρο» σας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με τη βοήθεια του γλυκού ήχου ενός μεταλλικού μελωδού.

Μεταλλικός μελωδός με Δέντρο της Ζωής, ένα πανίσχυρο σύμβολο, ιδιαίτερα δημοφιλές στον κόσμο του γάμου. Μεταλλικός μελωδός με σχέδιο ήλιο και καμπανούλες (28cm). Μεταλλικός μελωδός με σχέδιο ελέφαντα, σύμβολο δύναμης και σοφίας (24cm). Μεταλλικός μελωδός «Om» για τη δημιουργία θετικών δονήσεων. Μεταλλικός μελωδός με το σύμβολο της Ειρήνης (27cm).

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες όλοι οι μελωδοί μας έχουν καμπανάκια αφού από την αρχαιότητα οι καμπάνες θεωρούνται ότι έχουν τη δύναμη να διώχνουν μακριά το κακό και να δέχονται την καλή τύχη, γι’ αυτό άλλωστε και χρησιμοποιήθηκαν κι απ’ την εκκλησία.

Μεταλλικοί μελωδοί για τη διακόσμηση, τις πασχαλινές δημιουργίες ή τα δωράκια σας.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και χρησιμοποιήστε τους μεταλλικούς μελωδούς με διάφορους τρόπους – θα μπορούσαν να κοσμήσουν ακόμη και την πασχαλινή λαμπάδα – ή δωρίστε τους σε αγαπημένα πρόσωπα με τις θερμότερες ευχές σας για μια ζωή γεμάτη αρμονία και θετική ενέργεια.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
700928 Μελωδός με Καμπανάκια Ελέφαντας 24cm 8,50 €
700929 Μελωδός με Καμπανάκια Δεντρο 32cm 13,80 €
700930 Μελωδός με Καμπανάκια Ήλιος 28cm 14,90 €
700931 Μελωδός με Καμπανάκια Οm 26cm 13,80 €
700932 Μελωδός με Καμπανάκια Ειρήνη 27cm 13,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments