Μπομπονιέρα «Σου χαρίζω την καρδιά μου» με κερωμένο κορδόνι και κόκκινη κορδέλα με λευκό γαζί.

DIY μπομπονιέρα «Σου χαρίζω την καρδιά μου»

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να φτιάξουν μόνες τους τις μπομπονιέρες του γάμου ή της βάπτισης, επιλέγοντας υλικά της αρεσκείας τους. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η ανάγκη να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα στις σημαντικές μέρες της ζωής τους, οι DIY μπομπονιέρες έχουν γίνει trend.

Κόλλα για χαρτοπετσέτες, πινέλο ακουαρέλας, ψαλίδι και χαρτί υγείας 3φυλλο Paper Design, τα υλικά που θα χρειαστείτε. Με την μέθοδο ντεκουπάζ η Λίλιαν Νιούμαν μεταμόρφωσε τα χάρτινα λευκά κουτιά στην πιο αγαπησιάρικη μπομπονιέρα.

Σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε πώς ένα απλό άσπρο χάρτινο κουτί μπορεί να μεταμορφωθεί με την μέθοδο ντεκουπάζ στην πιο γλυκιά κι αγαπησιάρικη μπομπονιέρα γάμου. Χρησιμοποιώντας απλά και κυρίως οικονομικά υλικά, η Λίλιαν Νιούμαν δημιούργησε την μπομπονιέρα- κουτάκι «Σου χαρίζω την καρδιά μου» σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές. Σε κόκκινες ή κίτρινες αποχρώσεις και με μπόλικες καρδούλες, οι χαριτωμένες αυτές μπομπονιέρες θα αγαπηθούν πολύ.

Κόλλα για χαρτοπετσέτες, πινέλο ακουαρέλας, ψαλίδι και χαρτί υγείας 3φυλλο Paper Design, τα υλικά που θα χρειαστείτε. Μπομπονιέρα-κουτί σε κίτρινες αποχρώσεις.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να τις φτιάξετε είναι: Χάρτινο κουτί λευκό (7,5 x 7,5 x 4,5εκ.), Χαρτί υγείας Paper Design Εμπριμέ, κόλλα για χαρτοπετσέτες, πινέλο ακουαρέλας, κορδόνι κερωμένο και χρωματιστή κορδέλα με λευκό γαζί.

Με την μέθοδο ντεκουπάζ η Λίλιαν Νιούμαν μεταμόρφωσε τα χάρτινα λευκά κουτιά στην πιο αγαπησιάρικη μπομπονιέρα. Με την μέθοδο ντεκουπάζ η Λίλιαν Νιούμαν μεταμόρφωσε τα χάρτινα λευκά κουτιά στην πιο αγαπησιάρικη μπομπονιέρα.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
611387 Κόλα Χαρτοπετσέτες 250ml 5,60 €
221545 Χάρτινο Κουτάκι 7,5 x 7,5 x 4,5cm Λευκό | πακέτο 12τεμ. 0,60 € 7,20 €
250384 Πινέλα Ακουαρέλας 1,20 €
120653 Χαρτί Υγείας Paper Design 3φυλλα Εμπριμέ 5,50 €
095050 Κορδόνι Κερωμένο 1mm x 100m 4,00 €
095230 Κορδέλα Χρωματιστή με Λευκό Γάζι 6mmx20m 4,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017