Σφυρίχτρες νερού ζωάκια sfirixtres nerou zoakia skilakia

Σφυρίχτρες νερού σε σχέδια

NewmanΒάπτιση, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Αυτές οι όμορφες σφυρίχτρες νερού σε σχέδια με ζωάκια είναι πρωτότυπα αντικείμενα και προτείνουμε να τα επιλέξετε για τις παιδικές μπομπονιέρες ή και για όλες τις μπομπονιέρες της βάπτισης. Επίσης, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν αν προσφέρετε αυτές τις σφυρίχτρες ως δώρα στο τέλος του πάρτυ!

Γεμίζουν με λίγο νεράκι και όταν φυσάει κάποιος στο στόμιο, βγάζουν υπέροχους ήχους, ενώ χωρίς νερό λειτουργούν όπως οι απλές σφυρίχτρες.

Σφυρίχτρες νερού ζωάκια sfirixtres nerou zoakia skilakia

Σφυρίχτρες νερού ζωάκια

Οι σφυρίχτρες νερού είναι περισσότερο γνωστές σε σχήμα ενός μικρού αγγείου ή μοιάζουν με πουλάκια και είναι γνωστά παιχνίδια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Λέγονται επίσης λαλίτσες, νεροσφυρίχτρες και εδώ μπορείτε να μάθετε λίγα παραπάνω.

Οι δικές μας λαλίτσες είναι παιχνιδιάρικα σκυλάκια και είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητες 😉

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
222325 Σφυρίχτρα νερού σε σχέδια με ζωάκια – σκυλάκια – πακέτο με 2 τεμάχια 1,50 € 3,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments