Πρωτότυπες κοσμηματοθήκες και θήκες δαχτυλιδιών

Σαν στο σπίτι σας (πρωτότυπες κοσμηματοθήκες και θήκες δαχτυλιδιών)

NewmanDIY υλικά, Υλικά

Η οργάνωση των κοσμημάτων μας δεν είναι απλή υπόθεση και σίγουρα οι περισσότερες από εμάς έχουμε χάσει το λιγότερο 2-3 ζευγάρια σκουλαρίκια-κολιέ και δαχτυλίδια επειδή κάπου τα βολέψαμε αλλά άντε να θυμηθούμε πού.

Κι επειδή σίγουρα δεν είναι καιρός για να χάνουμε κοσμήματα, σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε τις πολύ ιδιαίτερες κοσμηματοθήκες και θήκες δαχτυλιδιών που θα εντυπωσιάσουν με την πρωτοτυπία και τον “βελούδινο” χαρακτήρα τους και φυσικά θα λύσουν το πρόβλημα της αποθήκευσης των μικρών σας θησαυρών.

Κοσμηματοθήκη Βελούδινη Μοβ Καναπέ-Καρδιά 18x9x14cm

Κοσμηματοθήκες από βελούδο

Οι βελούδινες κοσμηματοθήκες μας σε σχήμα καναπέ-καρδιά και ντουλάπα, είναι πανέμορφες, σούπερ πρακτικές και θα εντυπωσιάσουν και ως διακοσμητικά στοιχεία στο υπνοδωμάτιο σας. Αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν τα κοσμήματά σας, περιέχουν και ξεχωριστές θήκες για τα δαχτυλίδια ή συρταράκια για τα σκουλαρίκια σας.

Πρωτότυπες κοσμηματοθήκες και θήκες δαχτυλιδιών

Για να τους δώσετε μια πιο ολοκληρωμένη διακοσμητική εικόνα και να προσδώσετε επιπλέον εορταστικό χαρακτήρα, συμπληρώστε τη σύνθεση με τις διακοσμητικές πάνινες XL Αγγελίνες μας.

Θήκη Δακτυλιδιών-Κορνίζα Γκρι-Χρυσό Αντικέ 25x20x3cm

Κορνίζα-θήκη δαχτυλιδιών

Οι θήκες δαχτυλιδιών-κορνίζες έχουν ένα πολύ ξεχωριστό στυλ (vintage ή αντικέ σκαλιστό) και θα λύσουν μια και καλή το πρόβλημα της αποθήκευσης των δαχτυλιδιών σας λόγω των εξαιρετικά χορταστικών τους διαστάσεων: 25 x 20 x 3 cm.

Τοποθετήστε το δίπλα στις αγαπημένες σας φωτογραφίες (γάμου ή οικογενειακές) ή αν είστε επαγγελματίας, δημιουργήστε μια εντυπωσιακή βιτρίνα με κορνίζες που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Θήκη Δακτυλιδιών-Κορνίζα Εκρού Αντικέ 25x20x3cm

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
016295 Κοσμηματοθήκη Βελούδινη Γκρι Ντουλάπι 17x8x22cm 28,50 €
016296 Κοσμηματοθήκη Βελούδινη Καναπέ-Καρδιά 18x9x14cm 18,00 €
390836 Στολίδι Αγγελίνα Πάνινη Χοντρούλα 16,50 €
016297 Θήκη Δακτυλιδιών-Κορνίζα Εκρού Αντικέ 25x20x3cm 15,00 €
016298 Θήκη Δακτυλιδιών-Κορνίζα Γκρι-Χρυσό Αντικέ 25x20x3cm 15,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017