Κρεμαστά διακοσμητικά φλαμίνγκο από τσόχα.

Ροζ φλαμίνγκο παντού!

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Η νέα τρέλα του καλοκαιριού, τα φλαμίνγκο έχουν κατακλύσει τις παραλίες, το διαδίκτυο, τα ρούχα, τις τσάντες και ότι άλλο βάλει ο νους σας. Τα χαριτωμένα ροζ πτηνά με τη φυσική τους χάρη, τη λεπτή τους σιλουέτα και το ακαταμάχητο χρώμα τους είναι το τέλειο σύμβολο των ειδυλλιακών καλοκαιρινών ημερών. Γι’ αυτό σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε μια σειρά από φλαμίνγκο (στυλό ή διακοσμητικά) που θα δώσουν μια φρέσκια νότα τόσο στην διακόσμηση του σπιτιού σας όσο και στον στολισμό της βάπτισης.

Ξύλινα διακοσμητικά ροζ φλαμίνγκο σε δύο διαστάσεις (13 ή 18 εκ.)

Τα ξύλινα φλαμίνγκο σε τρεις διαστάσεις (8, 13 ή 18 εκ.), τα στυλό φλαμίνγκο με πούπουλα και βάση ποδαράκι καθώς και τα κρεμαστά διακοσμητικά φλαμίνγκο από τσόχα μπορούν να βρουν πολλές εφαρμογές στον στολισμό της βάπτισης. Από το τραπέζι των ευχών και την βαπτιστική λαμπάδα μέχρι τις μπομπονιέρες και το τραπέζι της δεξίωσης. Επίσης γίνονται υπέροχα αναμνηστικά δωράκια.

Ροζ φλαμίνγκο στυλό με βάση ποδαράκι και πούπουλα. Ιδανικά για τα αναμνηστικά δωράκια ή το τραπέζι των ευχών.

Προμηθευτείτε τα διακοσμητικά μας ροζ φλαμίνγκο και κλέψτε τις εντυπώσεις, χρησιμοποιώντας ως θέμα για κοριτσίστικη βάπτιση, το πιο δημοφιλές trend του καλοκαιριού.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
074011 Φλαμίνγκο Στυλό 2,00 €
349065 Τσόχα Κρεμαστό Φλαμίνγκο Ροζ 2,90 €
211124 Φλαμίνγκο 8cm | πακέτο 3τεμ. 1,72 € 5,16 €
211125 Φλαμίνγκο 13cm 4,10 €
211126 Φλαμίνγκο 18cm 6,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017