Ρομαντική διάθεση σε πασχαλινά αυγά με την μέθοδο ντεκουπάζ

Ρομαντική διάθεση σε πασχαλινά αυγά με την μέθοδο ντεκουπάζ

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Εποχές, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Αυτά τα πασχαλινά αυγά, θα σας ξετρελάνουν. Η Λίλιαν Νιούμαν, εμπνεύστηκε και δημιούργησε με την αγαπημένη μας τεχνική ντεκουπάζ που κερδίζει όλο και περισσότερο σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Όπως βλέπουμε το ρομαντικό στοιχείο επικρατεί θεματικά, στην επιλογή του σχεδίου και των χρωμάτων του ριζόχαρτου κι αυτό κάνει τα αυγουλάκια μας ακόμη πιο ιδιαίτερα.

Δημιουργήσετε τα δικά σας πασχαλινά αυγά με την μέθοδο ντεκουπάζ!

Δημιουργήσετε τα δικά σας πασχαλινά αυγά με την μέθοδο ντεκουπάζ!

Είναι πάντα ένα μικρό θαύμα, να βλέπεις την μεταμόρφωση ενός αντικειμένου ή μιας επιφάνειας με την μέθοδο ντεκουπάζ και τα υλικά που θα χρειαστούμε γι’ αυτό το μικρό θαύμα είναι τα εξής:
Τα αυγουλάκια papier mache σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε -διατίθεται και σε σετ δύο τεμαχίων- ριζόχαρτο decoupage (Α3) -εδώ σας προτείνουμε ένα ιδιαιτέρως ανοιξιάτικο και πασχαλινό θέμα- ένα πινέλο ακουαρέλας και τέλος κόλλα σατινέ decoupage (250ml).

Αυτό το Πάσχα εκτός από το βάψιμο των αυγών, τα τσουρέκια και τα κουλουράκια, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε τα δικά σας πασχαλινά αυγά με την μέθοδο ντεκουπάζ. Ιδανικά για την διακόσμηση, τα δωράκια σας και για να γεμίσουν λαχταριστά σοκολατάκια και καραμελίτσες αφού ανοίγουν στην μέση.

Δείτε αναλυτικά τα σχέδια, τα μεγέθη και τις τιμές στον πίνακα που ακολουθεί.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
697000 Ριζόχαρτα Decoupage Α3 2,90 €
614585 Papier Mache Αυγό Σετ 2τεμ. 10,10 €
614584 Papier Mache Αυγό 20×14εκ. 7,30 €
250384 Πινέλο Ακουαρέλας 1,20 €
614561 Papier Mache Αυγό 6x6x8εκ 2,60 €
611826 Κόλλα Σατινέ Decoupage 250ml 10,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Save

Save