Ρετρό αισθητική για τη διακόσμηση και το στολισμό του γάμου σας.

Ρετρό μινιατούρες για τη διακόσμηση, το γάμο ή τις χειροτεχνίες σας

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Vintage γάμος, η τάση που έγινε λατρεία. Ρομαντικές πινελιές, δαντέλες και παλιά σεμεδάκια, polaroid, χάρτες και πολλές- πολλές άλλες ξεχωριστές ιδέες έχουν επιστρατευτεί τα τελευταία χρόνια για να σας δώσουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσετε στη δική σας ρετρό σημαντική μέρα.

Αν είστε λοιπόν μια vintage loving bride, και λατρεύετε τις νοσταλγικές πινελιές δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευτείτε τις ρετρό μινιατούρες της σημερινής ανάρτησης, που θα εντυπωσιάσουν με τη ξεχωριστή τους αισθητική, σε όποια σύνθεση κι αν αποφασίσετε να τις εντάξετε, από τις μπομπονιέρες και το τραπέζι ευχών μέχρι τις λαμπάδες και τα centerpieces.

DIY χαρτο-μπομπονιέρα και μινιατούρα γραμμόφωνο σε ασημί απόχρωση. Vintage υδρόγειος μινιατούρα για τη διακόσμηση ή τις χειροτεχνίες σας. DIY χαρτο-μπομπονιέρες και ρετρό μινιατούρες για ένα γάμο με vintage αισθητική.

Ρετρό πολυεστερικές μινιατούρες: γραμμόφωνο (ασημί ή χρυσό), τηλέφωνο και υδρόγειος για μια διακόσμηση που θα συνδυάσει την δυναμική του παλιού με το μοντέρνο.

Πανέμορφο vintage τηλέφωνο μινιατούρα και μπομπονιέρες με χάρτες. Πολυεστερική διακοσμητική μινιατούρα γραμμόφωνο σε χρυσαφένια απόχρωση.

Συνδυάζονται ιδανικά με τις DIY χαρτο-μπομπονιέρες μας, εμπνευσμένες από τη θεματική του ταξιδιού και τους ιστορικούς χάρτες, δίνοντας μια επιπλέον νοσταλγική νότα στη διακόσμηση και τον στολισμό του γάμου σας.

Ρετρό αισθητική για τη διακόσμηση και το στολισμό του γάμου σας.

Κι αν ασχολείστε με χειροτεχνίες ή μικρογραφίες, σίγουρα δεν θα χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε στη συλλογή σας τις ρετρό μινιατούρες μας, αφού θα αποδειχτούν πολύτιμο «εργαλείο» για οποιοδήποτε δημιουργικό σας project.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
290514 Πολυεστερική Υδρόγειος 2,90 €
290515 Πολυεστερικό Τηλέφωνο 2,90 €
290516 Πολυεστερικό Γραμμόφωνο 2,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments