Προσκλητήριο αεροπλανάκι

Προσκλητήριο αεροπλανάκι

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές προσκλήσεις, είτε μιλάμε για γάμο, είτε για βάπτιση ή ακόμη και για παιδικό πάρτι, τότε το προσκλητήριο αεροπλανάκι θα σας ενθουσιάσει με τον διαδραστικό του χαρακτήρα. Εκτός της βασικής του λειτουργίας (πληροφορίες για την ώρα του μυστηρίου ή του πάρτι, χώρος, ημερομηνίες κλπ) είναι κι ένα κανονικό μοντέλο αεροπλάνου, το οποίο μπορείτε να συναρμολογήσετε εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Η vintage αισθητική του στο φάκελο και τις γραμματοσειρές, φέρνει αέρα μιας άλλης εποχής, τότε που η αλληλογραφία ήταν το κύριο μέσο επικοινωνίας και η αναμονή ενός γράμματος, έπαιρνε διαστάσεις σημαντικού γεγονότος.

Τα χάρτινα οικολογικά βαλιτσάκια σε δυο μεγέθη, ακολουθούν κι αυτά το νοσταλγικό ύφος και μπορούν να γίνουν τέλεια δωράκια για τους καλεσμένους σας ή ακόμη και μπομπονιέρες. Δείτε τα αναλυτικά σ’αυτή την ανάρτηση.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
349063 Χάρτινο Βαλιτσάκι Natural 11 x 8 x 5cm 2,80 €
351683 Χάρτινη Βαλίτσα Natural 15 x 11 x 6cm 3,00 €
623165 Αεροπλανάκι Προσκλητήριο 11 x 23cm 4,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017