Πουγκάκια διπλής όψεως με ξύλινα μονογράμματα

Πουγκάκια διπλής όψεως με ξύλινα μονογράμματα

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το όνομά μας αφού μας συντροφεύει όλη μας την ζωή. Είναι ο ήχος που ακούμε κάθε μέρα και μας ακολουθεί όπου και να πάμε. Γι’ αυτό και η χρήση του μονογράμματος στις μπομπονιέρες, είτε γάμου είτε βάπτισης, είναι μια σταθερή αξία.

Στην ανάρτηση αυτή σας παρουσιάζουμε τα ιδιαίτερα αυτά και προσεγμένα στην λεπτομέρεια, ξύλινα μονογράμματα, συνδυασμένα με τα πουγκάκια διπλής όψεως από τζιν και λινάτσα για μια κομψή και μοντέρνα μπομπονιέρα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πουγκάκια διπλής όψεως με ξύλινα μονογράμματα για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

Πουγκάκια διπλής όψεως με ξύλινα μονογράμματα για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

Το καλό με τα πουγκάκια αυτά είναι ότι είναι μεταμορφώσιμα. Για την βάπτιση του μικρού σας, μπορείτε να κρατήσετε μπροστά την τζιν πλευρά και να αφήσετε να κυριαρχήσει το μπλε ενώ αν τις επιλέξετε για γάμο μπορείτε να το κάνετε αντίστροφα και να αφήσετε την λινάτσα μπροστά με την πιο ουδέτερη απόχρωση.

Πάρτε βελόνα και κορδόνι γιούτα και «κεντήστε» μόνοι σας το ξύλινο μονόγραμμα πάνω στο πουγκάκι.

Πάρτε βελόνα και κορδόνι γιούτα και «κεντήστε» μόνοι σας το ξύλινο μονόγραμμα πάνω στο πουγκάκι.

Διαλέξτε τo ξύλινο μονόγραμμα που αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού σας ή τα αντίστοιχα των ονομάτων σας και «κεντήστε» στερεώστε τα πάνω στο πουγκάκι με το κορδόνι γιούτα ως κλωστή. Δημιουργήστε όμορφα φιογκάκια με την κορδέλα γιούτα και ολοκληρώστε την μπομπονιέρα αυτή που είναι κατάλληλη τόσο για γάμο όσο και για το μυστήριο της βάπτισης.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
290480 Πουγκί Διπλής Όψης Τζιν – Λινάτσα 14 x 19εκ Πακέτο 10 τεμ. 1,00€ 10,00€
269013 Ξύλινα Γράμματα Κρεμαστά 6εκ. 0,50 €
091881 Κορδέλα Γιούτα 6mm x 20yds 5,00 €
120253 Βελόνες Prym 3 τεμ. 2,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments