Βαμβακερές κορδέλες με γαζί ούγια σε 14 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε φάρδος 6mm ή 12mm.

Πολύχρωμες βαμβακερές κορδέλες με γαζί ούγια

NewmanDIY υλικά, Υλικά

«Τα χρώματα επιδρούν στην ψυχή, αφού μπορούν, όχι μόνο να διεγείρουν τις αισθήσεις, αλλά και να μας ξυπνήσουν συγκινήσεις και συναισθήματα», υποστήριζε ο Γκαίτε, ενώ ο Dr. S.J Quesley είχε πει προφητικά ότι κάποια μέρα η χρήση των χρωμάτων θα αντικαταστήσει εκείνη των φαρμάκων.

Όλοι ξέρουμε ότι τα χρώματα επηρεάζουν σημαντικά την ψυχική μας διάθεση και μέσα στον χειμώνα σίγουρα τα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη, γι’ αυτό στην ανάρτηση αυτή σας παρουσιάζουμε τις χρωματιστές μας βαμβακερές κορδέλες με γαζί ούγια σε μια ποικιλία ζωντανών και παιχνιδιάρικων χρωμάτων που θα ομορφύνουν κάθε δημιουργικό σας DIY project.

Από έντονα χρώματα μέχρις ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις, οι βαμβακερές κορδέλες με γαζί ούγια, θα ομορφύνουν κάθε δημιουργία σας.

Δώστε χρώμα και στυλ σε αντικείμενα, στα δώρα ή στις μπομπονιέρες σας και δεν θα το μετανιώσετε αφού η χαρά του χρώματος είναι μεταδοτική.

Βαμβακερές κορδέλες με γαζί ούγια σε 14 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε φάρδος 6mm. Βαμβακερές κορδέλες με γαζί ούγια σε 14 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε φάρδος 12mm.

Με διαφορετικό φάρδος (6mm ή 12mm) αναλόγως την χρήση ή την επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε και σε καρούλι των 23 μέτρων, οι πολύχρωμες βαμβακερές κορδέλες με γαζί ούγια θα κάνουν την διαφορά.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
092083 Κορδέλα Βαμβακερό Γαζί Ούγια 6mm x 23m 4,70 €
092084 Κορδέλα Βαμβακερό Γαζί Ούγια 12mm x 23m 7,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017