τσίγκινο δοχείο metallikos kouvas podia xotiko stick

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά: Το ξωτικό νομίζει πως κρύφτηκε στο μεταλλικό δοχείο

Newman Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

 

Τελικά, για μερικά ξωτικά ισχύει το ρητό που λέει πως “το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” 🙂 Έτσι κι αυτό το ξωτικούλι έπεσε μέσα στο δοχείο για να κάνει την μπαγαποντιά του και πιστεύει ότι μας κρύφτηκε!

Αστειευόμαστε φυσικά, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ωραίο κάποιες φορές να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις στο κομμάτι της διακόσμησης, με χιούμορ. Έτσι κι εμείς συνδυάσαμε ένα μεταλλικό, τσίγκινο, δοχείο με καπάκι και χριστουγεννιάτικο θέμα, με τα πόδια ξωτικού σε στικ, τα οποία αποτελούν ένα πολύ ζωηρό στοιχείο για τις γιορτινές διακοσμήσεις στο σπίτι, το event, μια θεματική βάπτιση, αλλά και έναν επαγγελματικό χώρο. Γίνονται επίσης δώρα για το πάρτυ, τα οποία θα αγαπηθούν με πάθος από όλους, μα πιο πολύ από τα παιδιά.

Ολοκληρώσαμε την ιδέα μας χρησιμοποιώντας χαρτί αφής σε πράσινο χρώμα. Στο κατάστημα υπάρχει πάντα διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε χαρτιά αφής και χαρτιά περιτυλίγματος, ώστε να διαλέγετε κάθε φορά ό, τι ταιριάζει στην περίσταση.

τσίγκινο μεταλλικό δοχείο tsigino metalliko doxeio podia xotiko stick

Μεταλλικό, τσίγκινο δοχείο με μεταλλικές λαβές και καπάκι σε χριστουγεννιάτικα χρώματα και ύφος

μεταλλικό κουτί με καπάκι tsiginos kouvas podia xotiko stick

Στικ 58 εκ. πόδια ξωτικού για τις γιορτινές διακοσμήσεις σας

Ακολουθούν πληροφορίες, κωδικοί και τιμές στον παρακάτω πίνακα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
351239 Κουτί μεταλλικό – τσίγκινο με καπάκι , μεταλλικές λαβές και χριστουγεννιάτικο θέμα – Νο 5/5 – 29cm x 34 cm 65,00 €
380345 Πόδι ξωτικού σε στικ 58 εκ. 7,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments