Κοριτσίστικη μπομπονιέρα βάπτισης σε πουγκί από λινάτσα, διακοσμημένο με ξύλινες πεταλούδες, τούλι ελληνικό και παραδοσιακή δαντέλα.

Πεταλούδες και λινάτσα για την μπομπονιέρα της βάπτισης

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Η πεταλούδα είναι μια πανέμορφη ύπαρξη συνδεδεμένη με την ελευθερία, την ομορφιά και την ευτυχία. Ξεκινά από μια ασχημούλα αχόρταγη κάμπια και εργάζεται σκληρά μέχρι να μεταμορφωθεί σε χρυσαλίδα και τελικά σε πεταλούδα. Είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις στο ζωικό βασίλειο κι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης.

Το υπέροχο αυτό πλάσμα αποτέλεσε και την έμπνευση μας για την κοριτσίστικη μπομπονιέρα βάπτισης που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Έχοντας ως βάση το πουγκί από λινάτσα India και σα βασικό διακοσμητικό τις ξύλινες πεταλούδες, οι ξεχωριστές αυτές μπομπονιέρες θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο της ημέρας που η μικρή σας «πεταλουδίτσα» σας θα πάρει το όνομά της.

Ξύλινες πεταλούδες σε μικρό ή μεσαίο μέγεθος (διατίθενται σε συσκευασία των 6 τεμαχίων) για τη διακόσμηση της κοριτσίστικης μπομπονιέρας.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: πουγκί από λινάτσα India σε φυσική απόχρωση (11x13cm), ξύλινες πεταλούδες (μικρό ή μεσαίο μέγεθος), τούλι ελληνικό σε ροζ απόχρωση, δαντέλα παραδοσιακή και κορδόνι Reffie (σύρμα) χρυσαφένιο.

Στερεώστε τη ξύλινη πεταλούδα πάνω στο σώμα της μπομπονιέρας, χρησιμοποιώντας κορδόνι Reffie (σύρμα) σε χρυσαφένια απόχρωση.

Δημιουργείτε την κλασική μπομπονιέρα με ελληνικό τούλι (ροζ απόχρωση), την οποία έπειτα τοποθετείτε μέσα στο πουγκί (λινάτσα). Στη συνέχεια στερεώστε πάνω στο τούλι την ξύλινη πεταλούδα σας, χρησιμοποιώντας κορδόνι Reffie (σύρμα) και ολοκληρώστε τη σύνθεση κλείνοντας το πουγκάκι με δαντέλα παραδοσιακή.

Μια αιθέρια και ταυτόχρονα γήινη μπομπονιέρα βάπτισης που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Μια υπέροχη κοριτσίστικη μπομπονιέρα που θα ενθουσιάσει με την πρωτοτυπία και την γήινη θηλυκή της κομψότητά της ακόμη και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
290579 Ξύλινη Πεταλούδα Μεσαία | πακέτο 6τεμ. 0,55 € 3,30 €
290580 Ξύλινη Πεταλούδα Μικρή | πακέτο 6τεμ. 0,40 € 2,40 €
091865 Παραδοσιακή Δαντέλα 23mm x 10yds 6,60 €
341004 Τούλι Ελληνικό  39x39cm | πακέτο 100τεμ. 11,00 €
030921 Πουγκί Λινάτσα India Φυσικό 11x13cm | πακέτο 10τεμ. 0,74 € 7,40 €
092100 Σύρμα Χειροτεχνίας Χρυσό 2mm x 30m 4,70 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018