Όταν η παράδοση συναντά τη φύση: μπομπονιέρα με έμπνευση τους καρπούς του χειμώνα (βελανίδια και κουκουνάρια ματσάκι).

Όταν η παράδοση συναντά τη φύση (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Στο κατάστημα Newman πιστεύουμε ότι η φύση είναι ένας από τους καλύτερους διακοσμητές, αφού μας προσφέρει υπέροχα υλικά που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τόσο για τη διακόσμηση του σπιτιού μας όσο και για το στολισμό σημαντικών μας στιγμών όπως είναι ο γάμος ή η βάπτιση. Στην ευλογημένη χώρα που ζούμε άλλωστε η φύση είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, χαρίζοντας μας απλόχερα τους μικρούς θησαυρούς της.

Με έμπνευση τους καρπούς του χειμώνα (βελανίδια και κουκουνάρια) η Λίλιαν Νιούμαν δημιούργησε για εσάς μια ξεχωριστή μπομπονιέρα, συνδυάζοντας την παράδοση με τη φύση, σε μια σύνθεση που θα κλέψει καρδιές και θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Μια πανέμορφη χειμωνιάτικη μπομπονιέρα, κατάλληλη τόσο για το μυστήριο του γάμου όσο και γι’ αυτό της βάπτισης. Καρδούλες, κουκουνάρια (ματσάκι) και βελανίδια για μια χειμωνιάτικη μπομπονιέρα που θα ξεχωρίσει.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: πουγκάκια από λινάτσα και δαντέλα (διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων), τούλι ελληνικό, κορδόνι γιούτα ψιλό, κορδέλα εκρού με κόκκινες καρδούλες, καρτελάκι με ευχαριστήριο μήνυμα ή ευχές (τύχη, αγάπη, ευτυχία, υγεία, χαρά κα.), κουφέτα Χατζηγιαννάκης, βελανίδια και κουκουνάρια ματσάκι.

Βελανίδια καφέ- φυσικά και καρτελάκια με ευχαριστήριο μήνυμα για την χειμωνιάτικη μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης. Πουγκάκια από λινάτσα και δαντέλα, βελανίδια και κουκουναράκια ματσάκι για μια μπομπονιέρα εμπνευσμένη από τη Φύση.

Εκτός από τις μπομπονιέρες σας, τόσο τα βελανίδια όσο και τα κουκουνάρια μπορούν να αποτελέσουν το βασικό θέμα της διακόσμησης του χειμωνιάτικου μυστηρίου, να κυριαρχήσουν στα centerpieces, στη νυφική ανθοδέσμη ή ακόμη και στις προσκλήσεις ως μοτίβο, δίνοντας μια ξεχωριστή φυσική πινελιά στην σημαντική σας μέρα.

Όταν η παράδοση συναντά τη φύση: μπομπονιέρα με έμπνευση τους καρπούς του χειμώνα (βελανίδια και κουκουνάρια ματσάκι).

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
702021 Βελανίδι Καφέ Φυσικό | πακέτο 12τεμ. 2,20 €
564067 Κουκουναριά Ματσάκι από 12 κουκουναριά | 6 ματσάκια 1,40 € 8,40 €
341064 Τούλι Ελληνικό 25x25cm | πακέτο 100τεμ. 4,90 €
269031 Καρτελάκι με Ευχές 60x20mm | πακέτο 25τεμ. 2,90 €
353006 Κορδέλες Κόκκινο-Εκρού 10mm x 5m 7,30 €
091788 Κορδόνι Γιούτα Ψιλό 50m 3,50 €
290589 Πουγκί Λινάτσα Δαντέλα | πακέτο 10τεμ. 1,50 € 15,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments