Ρομαντική, κλασική μπομπονιέρα με διακοσμητικά υφασμάτινα τριανταφυλλάκια.

Ρομαντική μπομπονιέρα με τριαντάφυλλα

Newman DIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Τα τριαντάφυλλα εδώ κι αιώνες έχουν εμπνεύσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη γλώσσα, που ερμηνεύεται ανάλογα με το χρώμα τους, την ποικιλία και τον αριθμό τους. Είναι το λουλούδι που συνδέεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο με την έκφραση και την εκδήλωση των συναισθημάτων, την αγάπη και το πάθος.

Για τους λάτρεις των τριαντάφυλλων, λοιπόν, που επιθυμούν να εντάξουν στο γάμο τους με κάθε τρόπο αυτά τα πανέμορφα λουλούδια, έχουμε να προτείνουμε την ρομαντική μπομπονιέρα με κιπούρ τριαντάφυλλα.

Το ροζ τριαντάφυλλο συμβολίζει την ευγένεια, την κομψότητα και τη φινέτσα και δείχνει υπέροχα, συνδυασμένο με την κλασική μας μπομπονιέρα από λινό ύφασμα. Τριαντάφυλλα, το λουλούδι της ρομαντικής αγάπης για την μπομπονιέρα του γάμου σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία της είναι: λινό ύφασμα (33 x 33cm), κορδέλα οργαντέ Satin, κορδέλα Gros, κουφέτα και φυσικά τα κλαδάκια με κιπούρ τριαντάφυλλα.

Τριαντάφυλλα, το λουλούδι της ρομαντικής αγάπης για την μπομπονιέρα του γάμου σας. Το ροζ τριαντάφυλλο συμβολίζει την ευγένεια, την κομψότητα και τη φινέτσα και δείχνει υπέροχα, συνδυασμένο με την κλασική μας μπομπονιέρα από λινό ύφασμα.

Το λινό ύφασμα στη βάση σε συνδυασμό με τα τριανταφυλλένια κλαδάκια κιπούρ και τις κορδέλες, δημιουργεί μια αίσθηση απαλότητας και τρυφεράδας, κάνοντας την μπομπονιέρα αυτή να μοιάζει με έναν εύθραυστο ρομαντικό θησαυρό που θα απογειώσει αισθητικά τη μέρα του γάμου σας.

Ρομαντική, κλασική μπομπονιέρα με διακοσμητικά υφασμάτινα τριανταφυλλάκια.

Κιπούρ είναι είδος δαντέλας με κεντημένες εγκοπές σε φλοράλ μοτίβο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣΠΕΡΙΓΡΑΦΗΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
240924Κλαδάκι Τριαντάφυλλο κιπούρ παλιό ροζ | πακέτο 2τεμ.2,10 €4,20 €
240925Κλαδάκι Τριαντάφυλλο κιπούρ σομόν | πακέτο 2τεμ2,10 €4,20 €
240926Κλαδάκι Τριαντάφυλλο κιπούρ εκρού | πακέτο 2τεμ2,10 €4,20 €
095122Κορδέλα Gros 3mm x 100m4,10 €
095074Κορδέλα Οργαντέ Satin Άκρες 15mm x 25m1,80 €
092038Ύφασμα Λινό 33 x 13cm | πακέτο 50τεμ.0,39 €19,70 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments