Θέμα ταξίδι και ταχυδρομικές λεπτομέρειες για τις μπομπονιέρες και τη διπλή σας γιορτή (γάμος & βάπτιση).

Ο ταχυδρόμος θα φέρει… μπομπονιέρες

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Τόσο ο γάμος, όσο και η βάπτιση ενός παιδιού, είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή των ανθρώπων και πολλοί επιλέγουν να τα γιορτάσουν μαζί σε μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις των τελευταίων ετών: τη «γάμο-βάπτιση». Αν κι εσείς έχετε αποφασίσει να κάνετε δυο μυστήρια σε ένα, να ξέρετε ότι έχετε κάνει μια πολύ οικονομική επιλογή, αφού όλα συμπεριλαμβανομένου του στολισμού, των προσκλήσεων, της δεξίωσης και των μπομπονιερών, θα είναι κοινά. Και τι άλλο χρειάζεστε για να πετύχετε την αισθητική συνοχή παρά το κατάλληλο θέμα;

Θέμα ταξίδι, λοιπόν, για τον γάμο & τη βάπτιση και ταχυδρομικές μπομπονιέρες με vintage λεπτομέρειες και οικολογικά υλικά που θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο της διπλής σας γιορτής.

Ταξιδιάρικη μπομπονιέρα γάμου & βάπτισης σε χάρτινο οικολογικό φακελάκι (kraft). Προσωποποιημένη σφραγίδα Brother (Custom made) με τα ονόματα του ζευγαριού και του μικρού που βαπτίζεται.

Ταχυδρομικές/ταξιδιωτικές μπομπονιέρες σε τσάντα φάκελο Kraft No 1 (95 x 165 x 50mm) ή σε χάρτινο οικολογικό κουτί Kraft (παραγωγής Newman), διακοσμημένες με χάρτινα γραμματόσημα σε διάφορα σχέδια, κορδέλα γκρο (γαλάζια) και προσωποποιημένες σφραγίδες Brother.

Αυτό το καλοκαίρι ο ταχυδρόμος θα φέρει τις πιο όμορφες, παιχνιδιάρικες μπομπονιέρες για το γάμο & τη βάπτιση. Προσωποποιημένη σφραγίδα Brother (Custom made) με τα ονόματα του ζευγαριού και του μικρού που βαπτίζεται. Σα ταχυδρομικό δέμα, οι μπομπονιέρες αυτές θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο του γάμου & της βάπτισης.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Custom made σφραγίδα Brother μπορεί να γράφει τα ονόματά σας, καθώς και του μικρού ή της μικρής σας όπως αυτή του Βασίλη και της Δώρας που γράφει και το όνομα του μικρού Μάξιμου. («Με αγάπη, Βασίλης, Δώρα & Μάξιμος).

Προμηθευτείτε τα σωστά εργαλεία (Perfo Pince 3mm) και κάντε τη διαδικασία να μοιάζει με το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Γραμματόσημα, σφραγίδες, και κορδέλα γκρο θα δώσουν ζωή και στυλ στα χάρτινους φακέλους kraft (95 x 165 x 50mm).

Μια οικονομική λύση για τη μπομπονιέρα του γάμου & της βάπτισης που δε θα σας στοιχίσει μια περιουσία και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, αποτελώντας παράλληλα και πηγή έμπνευσης για τη διακόσμηση και το στολισμό.

Συρταρωτό κουτί (τύπου σπιρτόκουτο), διακοσμημένο με γραμματόσημα και προσωποποιημένες σφραγίδες Brother.

Τip: Κι επειδή πάντα χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία που καταφέρνουν να κάνουν τη ζωή και τις προετοιμασίες λίγο πιο απλές, μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε και το Perfo Pince (3mm), με το οποίο θα ανοίξετε τις τρυπούλες από τις οποίες θα περάσετε την κορδέλα στα φακελάκια.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
063049 Τσάντα Φάκελος Κραφτ Νο1 95x165x50mm | πακέτο 25τεμ. 0,21 € 5,25 €
349050 Χάρτινα Γραμματόσημα Ναυτικά 18τεμ. 1,70 €
349051 Χάρτινα Γραμματόσημα Πουλιά 18τεμ. 1,70 €
269041 Κορδέλα Γκρο 3mm x 50m 3,00 €
611103 Περφο Pince 3mm Κύκλος 4,70 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments