Φωτογραφικός διαγωνισμός χειροτεχνίας από το κατάστημα NewMan

NewMan Διαγωνισμός Χριστούγεννα 2017

NewmanDIY υλικά, Διάλειμμα, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Διαγωνισμός χειροτεχνίας με θέμα Χριστουγεννιάτικη Ονειροπαγίδα από το κατάστημα NewMan και το bombonieres.com.gr. Δημιούργησε μια διακοσμητική Ονειροπαγίδα για τα Χριστούγεννα 2017 και για Καλή Τύχη στην καινούρια χρονιά που έρχεται (2018). Τα δώρα είναι συνολικής αξίας 1200€ και τα προσφέρουν το κατάστημα NewMan και η Φωτογραφική Ομάδα MetaPolis.

Φτιάξε μια χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη Ονειροπαγίδα και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Τα δώρα είναι:

 1. To 1ο Βραβείο κερδίζει μια 6μηνη Υποτροφία αξίας 360€ για παρακολούθηση σεμιναρίου φωτογραφίας. Το δώρο προσφέρει η Φωτογραφική Ομάδα MetaPolis.
 2. To 2ο Βραβείο κερδίζει μια Επαγγελματική Κούκλα ραπτικής αξίας 230€, προσφορά του καταστήματος NewMan.
 3. To 3ο Βραβείο κερδίζει μια Διακοσμητική Κρεμάστρα αξίας 135€, προσφορά του καταστήματος NewMan.

* Σημείωση: Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται με χρηματικά ποσά ούτε ανταλλάσσονται με προϊόντα ή υπηρεσίες ίσης ή άλλης αξίας.

Φωτογραφικός διαγωνισμός χειροτεχνίας από το κατάστημα NewMan Φωτογραφικός διαγωνισμός χειροτεχνίας από το κατάστημα NewMan
 • Φτιάξε μια χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη Ονειροπαγίδα και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Τι πρέπει να κάνεις;

Πρώτα ΚΕΡΔΙΣΕ τα ΥΛΙΚΑ για να το φτιάξεις. Η ομάδα NewMan έχει ετοιμάσει 10 πακετάκια με υλικά συνολικής αξίας 500€. Οι ΔΕΚΑ που θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση θα κερδίσουν από 1 πακέτο NewMan με τα υλικά που χρειάζονται για την δημιουργία της Χριστουγεννιάτικης Ονειροπαγίδας. Φυσικά, εκτός από το κουτί χειροτεχνίας που θα κερδίσεις εάν είσαι τυχερός, μπορείς να χρησιμοποιήσεις (και) δικά σου υλικά για την δημιουργία της. Χωρίς κανένα περιορισμό στην ποσότητα ή το είδος.

Χρονοδιάγραμμα διαγωνισμού:

Διαγωνισμός Χριστουγέννων 2017 από το NewMan
 • 9 Νοεμβρίου – 20 Νοεμβρίου : Δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό.
 • 20 Νοεμβρίου : Κλήρωση & ανακοίνωση 10 τυχερών.
 • 23 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου : Δημιουργία ονειροπαγίδας & αποστολή φωτογραφιών.
 • 8 Δεκεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου : Διαγωνισμός μέσω Facebook. Οι ονειροπαγίδες με τα περισσότερα Likes κερδίζουν το 2ο και το 3ο βραβείο.
 • 22 Δεκεμβρίου : Ανακοίνωση Νικητών

1η φάση διαγωνισμού: συμμετοχή στην κλήρωση

Πώς κερδίζεις τα υλικά;

 1. Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK
 2. Συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού

* Σημείωση: Είναι σημαντικό τα στοιχεία που συμπληρώνονται στη φόρμα του διαγωνισμού να είναι αληθή γιατί αυτό καθιστά έγκυρη την συμμετοχή σου.

Οι συμμετοχές ξεκινούν σήμερα 9 Νοεμβρίου και θα είναι έγκυρες μέχρι και την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 12.00μμ. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με τους 10 τυχερούς που κερδίζουν τα πακέτα Newman μετά από κλήρωση, τυχαίας επιλογής, ανάμεσα στις έγκυρες συμμετοχές.

Τα ονόματα των ΔΕΚΑ τυχερών θα ανακοινωθούν στο Facebook και σε δημοσίευση στο blog μας εδώ. Αν δεις το όνομά σου στους 10 ΤΥΧΕΡΟΥΣ θα πρέπει να περιμένεις άμεσα τηλέφωνο και mail από εμάς για να παραλάβεις το πακέτο με τα υλικά! Δες το βίντεο της κλήρωσης και τα ονόματα των 10 τυχερών εδώ!

2η φάση διαγωνισμού: Η Δημιουργία Ονειροπαγίδας & αποστολή φωτογραφιών (αυτό αφορά μόνο τους δέκα [10] τυχερούς που κέρδισαν το πακέτο χειροτεχνίας NewMan)

Μόλις παραλάβεις το πακέτο χειροτεχνίας NewMan (παραλαβή από το κατάστημα μας ή αποστολή στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε), αρχίζεις να κατασκευάζεις την χριστουγεννιάτικη ονειροπαγίδα χρησιμοποιώντας τα υλικά που θα βρεις μέσα στο πακετάκι σου. Η χρήση των υλικών του πακέτου δεν είναι φυσικά υποχρεωτική, αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις και δικά σου υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής βγάζεις φωτογραφίες, ενδεικτικές των σταδίων δημιουργίας και οπωσδήποτε στο τέλος μια φωτογραφία με την τελική σύνθεση της ονειροπαγίδας σου.

Για τη Χριστουγεννιάτικη Ονειροπαγίδα του διαγωνισμού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό, τι υλικά και διακοσμητικά στοιχεία επιθυμείς. Αυτό ισχύει για τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν τα πακέτα Νewman, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να περιοριστούν στα υλικά που περιέχονται στα πακέτα. Δημιουργείς χωρίς περιορισμούς με μόνο οδηγό την δική σου μοναδική αισθητική.

Μας στέλνεις 5-6 φωτογραφίες στο email μας με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2017» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σου ή το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου.

Διαγωνισμός Χριστουγέννων 2017 από το NewMan

3η & τελική φάση διαγωνισμού

Ανάδειξη τελικών Νικητών:

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία αποστολής των φωτογραφιών. Από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα ανέβουν οι φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook σε άλμπουμ φωτογραφιών με τίτλο «NewMan Διαγωνισμός Ονειροπαγίδα X-mas 2017».

Οι Χριστουγεννιάτικες Ονειροπαγίδες θα τεθούν στην κριτική της δημιουργικής ομάδας NewMan, η οποία θα αναδείξει τον 1ο νικητή. Όλες οι ονειροπαγίδες θα τεθούν στην κριτική του κοινού και θα δέχονται LIKEs μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 12.00μμ. οπότε και θα αναδειχθούν οι επόμενοι 2 νικητές που θα έχουν τα περισσότερα Like.

Η δημιουργική ομάδα NewMan θα αναδείξει τον 1ο νικητή. Οι φωτογραφίες με τα περισσότερα LIKE θα αναδείξουν τους επόμενους 2 νικητές του κοινού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα στη σελίδα μας στο Facebook και στο άρθρο του διαγωνισμού στο blog μας bombonieres.com.gr.

Διαγωνισμός Χριστουγέννων 2017 από το NewMan!
Καλή επιτυχία και Καλές Δημιουργίες!!!

Δες το βίντεο για τον πρώτο νικητή:

Αναλυτικά τα Δώρα μας:

Δώρο 1: Υποτροφία για εξάμηνη φοίτηση σε εκπαιδευτικό σεμινάριο φωτογραφίας από την φωτογραφική ομάδα Metapolis. Το σεμινάριο αφορά το εκπαιδευτικό έτος 2018 και ξεκινά τον Ιανουάριο 2018 και τελειώνει τον Ιούνιο 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφική ομάδα Metapolis επικοινωνήστε μαζί τους στο τηλ.210 32 53 550 ή επισκεφθείτε το site της MetaPolis. Αξία σεμιναρίου 360€.

Δώρο 2: Κούκλα ραπτικής αυξομείωσης Prymadonna από την Prym. Είναι Ιδανική για μοδίστρες ή για οικιακή χρήση. Η επαγγελματική κούκλα ραπτικής είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Διαθέτει αυξομειούμενο μέγεθος στο στήθος, τους γοφούς και την περιφέρεια. Επιπροσθέτως διαθέτει αυξομειούμενο μέγεθος και στο ύψος. Στο κάτω μέρος της υπάρχει ρυθμιστής, που σας βοηθά να μετρήσετε και να κόψετε ίσιο το ύψος του στριφώματος. Είναι καλυμμένη με μαλακό υλικό, ώστε να καρφώνετε εύκολα τις καρφίτσες και να στηρίζετε το ύφασμα.

Κούκλα ραπτικής αυξομείωσης Prymadonna από την Prym.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Σχεδιασμένη για να αναδεικνύει το γυναικείο σώμα
 • Τα εφαρμοστά ρούχα δένουν καλύτερα στο μακρύ σώμα της κούκλας
 • Ρυθμιζόμενη σε 13 σημεία
 • Περιστρεφόμενο σώμα
 • Συμπαγής μέση για σωστό μέτρημα χωρίς λάθη
 • Το υλικό της κούκλας είναι από ειδικό μαλακό υλικό για εύκολο τρύπημα και σημάδεμα
 • Βάση υποστήριξης σε ένα κομμάτι για εύκολη συναρμολόγηση και καλύτερη σταθερότητα
 • Περιλαμβάνει μια χρήσιμη πελότα (pin grip), σημάδεμα στριφώματος με ρυθμιστή τρυπώματος
 • Γερή βάση αποσπώμενη ιδανική για μείωση όγκου

Μια κούκλα ραπτικής μπορεί να σας βοηθήσει στο:

 • Να δημιουργήσετε μοντέρνα ρούχα που εφαρμόζουν τέλεια
 • Να ελέγχετε και να αλλάζετε πατρόν και την εμφάνιση του υφάσματος
 • Να μειώσετε τον χρόνο κατασκευής και επιδιόρθωσης
 • Να προσαρμόζετε επακριβώς μανίκια, κολάρα και φόδρες
 • Να προσθέτετε φερμουάρ με ευκολία και ακρίβεια
 • Να απλοποιείτε το ράψιμο και το τρύπωμα του στριφώματος

Δώρο 3: Μια πρωτότυπη κρεμάστρα τοίχου εξολοκλήρου χειροποίητη. Η κρεμάστρα είναι μια ανδρική φιγούρα με vintage πουκάμισο και γιλέκο. Τα υλικά του είναι ξύλο, δέρμα και παλαιωμένο ύφασμα και έχει 4 μεταλλικές θέσεις για να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Ταιριάζει σε χώρους με ατμόσφαιρα ζεστή, φιλόξενη και χαλαρή. Αξία κρεμάστρας 135€.

Διαστάσεις: Μήκος 90 εκ – Πλάτος 55 εκ.

Δώρα διαγωνισμού NewMan

 

Newman Co © 2017