Νεραϊδένιες ονειροπαγίδες για όνειρα γεμάτα χρυσόσκονη

Νεραϊδένιες ονειροπαγίδες για όνειρα γεμάτα χρυσόσκονη

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

«Χρυσόσκονη να ραίνουν νεράιδες τα όνειρα σου
και άγγελοι να παίζουν μουσικές στο πέταγμα σου.
Να είναι κάθε σκέψη σου ευχή μιας κάποιας Μοίρας
και κάθε επιθυμία σου να γίνεται απ’ ευθείας».

Νεράιδες: Κάποιες ιστορίες τις θέλουν να χορεύουν όταν έχει πανσέληνο ή την παραμονή του θερινού ηλιοστασίου και άλλες να πετάνε ανέμελα μέσα στον κόσμο των ανθρώπων. Υπάρχουν παντού, στο σπίτι μας, στους κήπους, στα λιβάδια, στα πάρκα. Και φυσικά μπορούν να τις δουν μόνο όσοι πιστεύουν αληθινά σε αυτές.

Οι νεραϊδένιες ονειροπαγίδες μας σε τρία διαφορετικά σχέδια (νεράιδα σε κύκλο, νεράιδα σε κούνια και νεράιδα σε μισοφέγγαρο) είναι τόσο χαριτωμένες και χαρούμενες που μόνο καλά όνειρα θα αφήσουν να περάσουν στον ύπνο των παιδιών σας. Με τα νεραϊδένια φτερά τους και τα μακριά, λεπτά τους πόδια θα διώξουν μακριά κάθε εφιάλτη.

Κρεμαστή νεράιδα σε μισοφέγγαρο για την κούνια του μωρού σας.

Μια όμορφη ιδέα για δώρο ή ακόμη και για το βαπτιστικό κουτί ή το τραπέζι ευχών της βάπτισης. Νεραϊδενιες ονειροπαγίδες για όνειρα γεμάτα χρυσόσκονη.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
623164 Ονειροπαγίδα με Νεράιδες 20cm 3,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017