Ναυτάκια & πειρατές για τη μπομπονιέρα βάπτισης

Ναυτάκια & πειρατές για τη βάπτιση

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Κάθε ιστορία βάπτισης είναι μια γλυκιά ιστορία, γεμάτη όμορφες και συγκινητικές στιγμές και ξεχωριστές διακοσμητικές προτάσεις που δημιουργούν μαγικά σκηνικά. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου θέματος δε, είναι ο εύκολος τρόπος να εμπνευστούμε για το στολισμό και να δημιουργήσουμε παραμυθένια σκηνικά που ταιριάζουν στην προσωπικότητα του μικρού ή της μικρής μας που ήδη έχει αρχίσει να φανερώνεται από τη βρεφική ηλικία.

Στη σημερινή μας ανάρτηση, θέμα μας είναι η θάλασσα και οι περιπέτειες της, και πρόταση μας η ναυτική/ πειρατική μπομπονιέρα με τα χαμογελαστά σε μπλε τόνους διακοσμητικά ανθρωπάκια-μαγνητάκια που θα ενθουσιάσουν με το κέφι τους και τον όμορφο σχεδιασμό τους.

Χαμογελαστή ναυτοπούλα-μαγνητάκι για την μπομπονιέρα της βάπτισης του μικρού σας μπόμπιρα. Όμορφα σχεδιασμένο μαγνητάκι- πειρατής μονόφθαλμος για τη διακόσμηση της αγορίστικης μπομπονιέρας.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε: πουγκί από καμβά με κορδόνι (12 x 16cm), κουφέτα Χατζηγιαννάκης και φυσικά τα υπέροχα διακοσμητικά πολύ- μαγνητάκια (χαρούμενα ναυτάκια ή πειρατές).

Χαμογελαστή πειρατίνα- μαγνητάκι με κόκκινο πουά μαντήλι για την μπομπονιέρα της βάπτισης (διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων).

Εμπνευστείτε από τις θαλασσινές περιπέτειες της ιδιαίτερης αυτής μπομπονιέρας και δημιουργείστε ένα καλοκαιρινό στολισμό, εύθυμο και στιλάτο όπως ακριβώς αξίζει στον μικρό σας μπόμπιρα.

Χαρούμενο ναυτάκι-μαγνητάκι που κρατάει κυάλι για τη διακόσμηση της αγορίστικης μπομπονιέρας σε πουγκί. Αγορίστικη μπομπονιέρα σε πουγκί (12 x 16cm), διακοσμημένη με πολύ-μαγνητάκια (Ναυτάκια & Πειράτες) για τη βάπτιση του μικρού σας μπόμπιρα.

Μια μπομπονιέρα που θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της βάπτισης του μικρού σας και σίγουρα θα το χαρούν και οι καλεσμένοι σας στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
232031 Πουγκί από Καμβά 12x16cm με Κορδόνι | πακέτα 10τεμ. 0,62 € 6,20 €
099714 Πολυ Μαγνητάκια Ναυτάκια | πακέτα 2τεμ. 1,90 € 3,80 €
311188 Πολυ Μαγνητάκια Πειρατής | πακέτα 2τεμ. 1,80 € 3,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018