Μπούστα από φελιζόλ felizol bousta

Υλικά χειροτεχνίας : Μπούστο από φελιζόλ, κεφάλια και γυναικείο χέρι

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Αγαπάμε το φελιζόλ γιατί υπακούει στο σχήμα που του δίνεις και μετά επιδέχεται διάφορες τεχνικές επεξεργασίας –  όπως για παράδειγμα decoupage – και μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό αντικείμενο, σε ένα έργο τέχνης.

Ένα μπούστο από φελιζόλ ξεκινά γυμνό στο ατελιέ που το φιλοξενεί και γίνεται ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο, πολλές φορές εφάμιλλο σπουδαίων έργων τέχνης. Για τους καλλιτέχνες, τους σκηνογράφους, τους σχεδιαστές, το φελιζόλ είναι ένα αγαπημένο υλικό κι εμείς φροντίζουμε να διαθέτουμε τα μπούστα από φελιζόλ, που μας ζητούν συχνά, όπως επίσης κεφάλια από φελιζόλ και γυναικεία χέρια.

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπετε κωδικούς και τιμές για μπούστα και άλλα αντίστοιχα σχήματα από φελιζόλ, για να προμηθευτείτε τα υλικά που χρειάζεστε στο ατελιέ σας.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
614396 Φελιζόλ lady’s head, κεφάλι γυρισμένο στο πλάι 53 εκ. 36,50 €
614387 Φελιζόλ γυναικείο χέρι 21 εκ. 4,10 €
614386 Φελιζόλ γυναικείο κεφάλι 30 εκ. 15,80 €
614379 Φελιζόλ μπούστο 50 εκ. 22,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments