Μπομπονιέρα «Τράβα τον γαμπρό κι ας κλαίει»

Μπομπονιέρα «Τράβα τον γαμπρό κι ας κλαίει»

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μας με την μπομπονιέρα σπιρτόκουτο «Perfect Match», σας παρουσιάζουμε μια πιο χιουμοριστική έκδοση του συρταρωτού – σπιρτόκουτο με τύπωμα νύφης που τραβάει τον γαμπρό από το πόδι. Επειδή ούτως ή άλλως οι νύφες είναι αυτές που αναλαμβάνουν κυρίως την οργάνωση του γάμου –από τον στολισμό της εκκλησίας μέχρι τις μπομπονιέρες και το τραπέζι της δεξίωσης δεν είναι και τόσο παράλογο να σκεφτούμε ότι σέρνουμε κυριολεκτικά τους γαμπρούς από το πόδι, ενώ αυτοί μας κοιτάνε με απορία κι αναρωτιούνται προς τι τόσο άγχος!

Συρταρωτό κουτί (τύπου σπιρτόκουτο) με τύπωμα νύφης που τραβάει τον γαμπρό από το πόδι για μια ξεχωριστή μπομπονιέρα.

Πάνω στα χαριτωμένα κουτάκια μας η εκτύπωση έγινε με σφραγίδα Brother μπορείτε να τυπώσετε το δικό σας σχέδιο με τα ονόματά σας καθώς και την ημερομηνία του γάμου.

Τα ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά μας σε τρείς εκδοχές: καρδούλα, γαμπρός-νύφη φιλί και γαμπρός- νύφη αγκαλιά, είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών ή να τα χαρίσετε ως ενθύμια συνοδευτικά με τις μπομπονιέρες σας.

Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά σε τρεις παραλλαγές για την διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών ή ως ενθύμια συνοδευτικά με τις μπομπονιέρες σας.

Τραβάτε τον γαμπρό κι ας κλαίει λοιπόν αλλά κάντε το με χιούμορ και πάνω απ’ όλα με στυλ.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
349041 Ξύλινη Κρεμαστό Καρδιά – Γάμος | 3τεμ. 1,25 € 3,75 €
349039 Ξύλινη Κρεμαστό Διακοσμητικό Φιλί – Γάμος | 3τεμ. 0,85 € 2,55 €
349040 Ξύλινη Κρεμαστό Διακοσμητικό Αγκαλιά – Γάμος | 3τεμ. 0,85 € 2,55 €
050811 Σπιρτόκουτο Οικολογικό Νο2 50x81x33mm φλατ ατύπωτο 0,48€
226012 Σφραγίδα Brother 34x58mm χρώμα μαύρο 27,00€
Χρέωση μακέτα και φιλμ σφραγίδας 15,00€

 

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017