Ρομαντικά φλοράλ μοτίβα σε παστέλ αποχρώσεις για μια μπομπονιέρα που θα ξεχωρίσει.

Μπομπονιέρα του «κουτιού» για τον γάμο ή τη βάπτιση

Newman DIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Η επιλογή της κατάλληλης μπομπονιέρας σε ένα γάμο ή μια βάπτιση αποτελεί πάντα ένα σημαντικό μέρος της οργάνωσης τους, αφού είναι το κύριο αναμνηστικό που θα πάρουν μαζί τους οι καλεσμένοι σας. Είναι βασικό να σας εκφράζει στυλιστικά και να δένει υφολογικά με το συνολικό στολισμό, τα χρώματα και την εποχή, στην οποία θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Οι νέες τάσεις της μόδας για το 2018 προστάζουν minimal σχέδια εμπνευσμένα κυρίως από την άνοιξη και το καλοκαίρι και μας απομακρύνουν από τις κλασσικές μπομπονιέρες, στρέφοντας μας σε εναλλακτικές επιλογές όπως τα μεταλλικά κουτιά που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Πανέμορφα και πολύχρωμα θα ξεχωρίσουν χάρη στα υπέροχα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σχέδια τους που θα τα κάνει ανάρπαστα.

Άγκυρα, πυξίδα, μπουκάλι, ιστιοφόρο και υπέροχα χρώματα για την μπομπονιέρα της βάπτισης.

Για τη βάπτιση

Τα στρογγυλά μεταλλικά κουτάκια είναι απίστευτα χαριτωμένα κι όλα εμπνέονται από θαλασσινά μοτίβα, χωρίς να περιορίζονται χρωματικά σε μπλε-σιέλ τόνους. Σωσίβιο, άγκυρα, καραβάκι, φάρος, πυξίδα, γλάροι και ιστιοφόρα επιστρατεύονται για να κάνουν τα πολύχρωμα αυτά μεταλλικά κουτάκια, μια σούπερ γλυκιά μπομπονιέρα που θα ξεχωρίσει.

Το κουτάκι είναι μικρό αλλά θαυματουργό και χωράει έως και 7 κουφέτα. Με έμπνευση τη φύση, τα μεταλλικά κουτιά θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας.

Φλοράλ μοτίβο

Τα παραλληλόγραμμα μεταλλικά κουτάκια με φλοράλ μοτίβο κινούνται σε πιο ρομαντικό ύφος και ταιριάζουν τόσο σε μια κοριτσίστικη βάπτιση όσο και για μπομπονιέρες γάμου. Τα αιθέρια σχέδια τους και οι παστέλ κυρίως αποχρώσεις τους, έχουν μια ξεχωριστή κομψότητα καθώς εμπνέονται από τη φύση.

Με έμπνευση τη φύση, τα μεταλλικά κουτιά θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας.

Εκτός του ότι θα αποτελέσουν ένα πανέμορφο ενθύμιο, οι μπομπονιέρες σε μεταλλικά κουτιά έχουν κι ένα επιπλέον αβαντάζ αφού σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν από τους καλεσμένους σας με διάφορους τρόπους. Ποιος άλλωστε δε χρειάζεται ένα όμορφο μεταλλικό κουτί για τους μικρό- θησαυρούς του;

Τα μεταλλικά μας κουτιά με έμπνευση καλοκαίρι και θάλασσα, θα αποτελέσουν μια υπέροχη μπομπονιέρα βάπτισης.

Να σημειώσουμε μόνο ότι τα μεταλλικά κουτιά (στρογγυλά ή παραλληλόγραμμα) δεν πωλούνται μεμονωμένα αλλά ως όλα μαζί ως σειρά, στα σχέδια και χρώματα που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Tip: Μη ξεχάσετε να τυλίξετε τα κουφέτα σε τούλι για προστασία και κομψότερη εμφάνιση.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
180359 Μεταλλικό Κουτί Παραλληλόγραμμο 1,60 €
180360 Μεταλλικό Κουτί Στρογγυλό 1,70 €
341069 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 20x20cm 3,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments