Μπομπονιέρα της θάλασσας και του καλοκαιριού σε υφασμάτινο πουγκί, διακοσμημένο με καραβάκι και κορδέλα γιούτα.

Μπομπονιέρα της θάλασσας και του καλοκαιριού

NewmanΒάπτιση, Γάμος, Υλικά

Αν η βάπτιση του μικρού σας έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, στην Αθήνα ή σε κάποιο νησί, σε εκκλησία ή σε παρεκκλήσι, ο θαλασσινός στολισμός και το θέμα καράβι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που αγαπάνε οι γονείς και λατρεύουν οι νονοί και οι νονές. Η DIY μπομπονιέρα «της θάλασσας και του καλοκαιριού» σε υφασμάτινο πουγκί με διακοσμητικό καράβι θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της βάπτισης του μικρού σας με τις μπεζ-μπλε αποχρώσεις της και τη λιτή κομψότητά της.

Μπομπονιέρα της θάλασσας και του καλοκαιριού, κατάλληλη τόσο για αγορίστικη βάπτιση όσο και για κοινό γάμο-βάπτιση.

Η μπομπονιέρα της θάλασσας και του καλοκαιριού μπορεί να αποτελέσει και την κοινή μπομπονιέρα (γάμου & βάπτισης) αν έχετε αποφασίσει να τελέσετε τα δυο μυστήρια μαζί, αφού η λιτή αισθητική και το θέμα της ταιριάζουν τόσο σε γαμήλια μπομπονιέρα όσο και σε βαπτιστική.

Κουφέτα- βότσαλα Χατζηγιαννάκης και πουγκάκια σε μπεζ ή μπλε απόχρωση για την καλοκαιρινή μπομπονιέρα. Υφασμάτινα καραβάκια, κορδέλα γιούτα σε φυσική απόχρωση και κουφέτα-βότσαλα για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

Καλοκαιρινό θέμα που μας εμπνέει και μας αφήνει απίστευτες ελευθερίες για τον υπόλοιπο στολισμό (θαλασσινές συνθέσεις, μπλε και γαλάζια υφάσματα, κοχύλια, αστερίες, δίχτυα κλπ.).

Μπομπονιέρα της θάλασσας και του καλοκαιριού σε υφασμάτινο πουγκί, διακοσμημένο με καραβάκι και κορδέλα γιούτα.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: υφασμάτινα πουγκάκια σε μπεζ & μπλε (13 x 18cm), υφασμάτινα καραβάκια (9 x 9 x 4cm), κορδέλα γιούτα και φυσικά κουφέτα- βότσαλα Χατζηγιαννάκης.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
234751 Υφασμάτινο Καραβάκι 9x9x4cm | πακέτο 6τεμ. 1,00 € 6,00 €
030922 Πουγκί Ύφασμα Μπες 13x18cm | πακέτο 10τεμ. 0,86 € 8,60 €
030923 Πουγκί Ύφασμα Μπλε 13x18cm | πακέτο 10τεμ. 0,86 € 8,60 €
091881 Κορδέλα Γιούτα 6mm x 20m 5,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments