Μπομπονιέρα σε οβάλ, στρογγυλό ή τετράγωνο κουτί, διακοσμημένο με κορδέλα Γκρο (μοτίβο μάτι) και διακοσμητικά μεταλλικά στοιχεία (φλαμίνγκο ή αστεράκι).

Μπομπονιέρα βάπτισης σε κουτί με κορδέλα «μάτι»

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Οι ιδέες για τις μπομπονιέρες βάπτισης είναι ανεξάντλητες και συνήθως πολύ χαριτωμένες. Όμορφα σχέδια, φιγούρες, ζωάκια, πουγκάκια κι ένα σωρό άλλα υλικά επιστρατεύονται, δημιουργώντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η δική μας πρόταση, σήμερα έχει να κάνει με μπομπονιέρες βάπτισης σε κουτί γι’ αγοράκια ή κοριτσάκια. Στρογγυλά, οβάλ ή τετράγωνα, τα λευκά χάρτινα κουτιά μας αποτελούν τον ιδανικό καμβά για να προσθέσετε τα διακοσμητικά της επιλογής σας και να δώσετε έτσι το χαρακτήρα που θέλετε στη σημαντική αυτή μέρα που το παιδάκι σας εισέρχεται επίσημα στους κόλπους της εκκλησίας.

Κορδέλα Γκρο με μοτίβο μάτι σε γαλάζια, ροζ ή βεραμάν απόχρωση.

Ροζ αποχρώσεις

Για κοριτσίστικη βάπτιση προτείνουμε το οβάλ χάρτινο κουτί, διακοσμημένο με κορδέλα Γκρο (μοτίβο μάτι) σε ροζ αποχρώσεις και μεταλλικό ροζ φλαμίνγκο. Εμείς κολλήσαμε περιμετρικά την κορδέλα στο καπάκι ενώ δημιουργήσαμε ένα υπέροχο φιόγκο στο πάνω μέρος, δένοντας έτσι και το διακοσμητικό φλαμίνγκο. Φυσικά εκτός από φλαμίνγκο μπορείτε να διαλέξετε ως διακοσμητικό και το αστεράκι σε ροζ χρώμα.

Κοριτσίστικη μπομπονιέρα σε οβάλ κουτί, διακοσμημένο με ροζ κορδέλα Γκρο (μοτίβο μάτι) και διακοσμητικό μεταλλικό φλαμίνγκο.

Γαλάζιες αποχρώσεις

Για αγορίστικη βάπτιση προτείνουμε το τετράγωνο χάρτινο κουτί, διακοσμημένο με κορδέλα Γκρο (μοτίβο μάτι) σε γαλάζια απόχρωση, δημιουργώντας το κλασικό δέσιμο-φιόγκο των δώρων. Φυσικά μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιο μεταλλικό διακοσμητικό αν επιθυμείτε. Στην φωτογραφία σας δείχνουμε την πιο απλή κι οικονομική εκδοχή.

Η πιο οικονομική εκδοχή της μπομπονιέρας σε κουτί με γαλάζια κορδέλα Γκρο (μοτίβο μάτι) και κλασσικό δέσιμο «δώρου».

Σε βεραμάν αποχρώσεις

Αν έχετε βαρεθεί τους διαχωρισμούς: γαλάζιο γι’ αγοράκι και ροζ για κοριτσάκι, προτείνουμε το στρογγυλό λευκό κουτί που διακοσμήσαμε με κορδέλα Γκρο (μοτίβο μάτι) σε βεραμάν απόχρωση και μεταλλικό αστεράκι επίσης σε βεραμάν απόχρωση. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τοποθετήσαμε περιμετρικά στο καπάκι την κορδέλα με μοτίβο μάτι ενώ στην πάνω επιφάνεια δημιουργήσαμε δυο χαριτωμένα φιογκάκια, ένα με την κορδέλα Γκρο (μοτίβο μάτι), κι ένα με κορδέλα Γκρο (3 mm) σε βεραμάν απόχρωση, στο οποίο περάσαμε και το διακοσμητικό αστέρι.

Στρογγυλό κουτί (φ10 x 45cm) και βεραμάν αποχρώσεις για την μπομπονιέρα της βάπτισης.

Φυσικά διαλέγετε το χάρτινο κουτί που προτιμάτε και το διαμορφώνετε αναλόγως, διαλέγοντας τα διακοσμητικά στοιχεία της επιλογής σας. Μια οικονομική, εντυπωσιακή μπομπονιέρα που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Διακοσμητικά μεταλλικά στοιχεία: ροζ φλαμίνγκο ή αστεράκι σε ροζ, βεραμάν, γαλάζιο και γκρι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
070175 Κουτί Χάρτινο Λευκό 78 x 80 x 50mm | πακέτο 6τεμ. 0,60 € 3,60 €
232047 Κουτί Χάρτινο Οβάλ Λευκό 10 x 7cm | πακέτο 4τεμ. 1,25 € 5,00 €
232049 Κουτί Χάρτινο Στρογγυλό Λευκό φ10 x 45cm | πακέτο 4τεμ. 1,25 € 5,00 €
269072 Μεταλλικό Αστέρι Χρωματιστό | πακέτο 10τεμ. 0,29 € 2,90 €
269099 Μεταλλικό Φλαμίνγκο Χρωματιστό | πακέτο 10τεμ. 0,35 € 3,50 €
092157 Κορδέλα Γκρο Ματάκι 13mm x 25m 7,50 €
092109 Κορδέλα Γκρο 3mm x 100yds (βεραμάν) 4,20 €
095122 Κορδέλα Γκρο 3mm x 100m (λευκή) 4,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017