Μπομπονιέρα με τόξο αγάπης

Μπομπονιέρα με τόξο αγάπης

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Ο Έρως, ο φτερωτός θεός της αγάπης, σας έχει ήδη χτυπήσει με τα βέλη του για τα καλά και γι’ αυτό σύντομα ετοιμάζεστε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Αυτά τα βέλη, τα πανάρχαια σύμβολα. Στην αρχαιότητα, τίποτα δεν “ταξίδευε” πιο γρήγορα από ένα βέλος. Ένα βέλος θα μπορούσε να συγκριθεί με το ταχύτερο πουλί ή το πιο ισχυρό θηρίο. Έτσι δεν είναι κι η αγάπη; Δυνατή σα θηρίο και γρήγορη σαν πουλί;

Η μπομπονιέρα με τόξο αγάπης είναι μια ρομαντική σύνθεση που εμπνεύστηκε η Λίλιαν Νιούμαν κι είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει κι αυτή με τη σειρά της, το στόχο της, να μπει στις καρδιές των καλεσμένων σας με την φινέτσα και τον προσωπικό της χαρακτήρα.

Χαράξτε οι ίδιοι με τον πυρογράφο τις καρδιές πάνω στο ξύλο και μετά στερεώστε πάνω το διακοσμητικό μεταλλικό βέλος.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για την δημιουργία της είναι: κρεμαστές φέτες ξύλου (στρογγυλές), μεταλλικά διακοσμητικά βέλη, πυρογράφο, ύφασμα τούλι (μαργαρίτα), κορδέλα JUST MARRIED ή MR&MRS και σπάγκο.
Χαράξτε οι ίδιοι με τον πυρογράφο τις καρδιές πάνω στις φέτες ξύλου κι αφήστε την προσωπική σας σφραγίδα πάνω στην μπομπονιέρα, που είναι άλλωστε και το ενθύμιο που θα έχουν οι καλεσμένοι σας από την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
541017 Στρογγυλή Φέτα Κορμός Κρεμαστή 8cm | 5τεμ.   0,50 € 2,50 €
613352 Πυρογράφο με 8 Ανταλλακτικά 37,00 €
349025 Μεταλλικά Διακοσμητικά Βέλη 6τεμ. 3,40 €
091959 Τούλι Μαργαρίτα ρολό 50cm x 5m 11,00 €
074000 Κορδέλα 2cm x 20yrds – Just Married  9,20 €
070205 Κορδέλα 2cm x 20yrds – Mr & Mrs  9,20 €
E-shop Κουφέτα Χατζηγιαννάκη

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017