Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου με σιδερένιο κλειδί

Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου με σιδερένιο κλειδί

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά

Σπίτι μας είναι εκεί που είναι η καρδιά μας και η δική σας θα ανήκει κι επισήμως σε λίγο στον/στην καλό/ή σας. Προφανώς του/της έχετε δώσει από καιρό το κλειδί αλλά τώρα ήρθε ο καιρός να το κάνετε και συμβολικά ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας ή του Δημαρχείου.

Η κρεμαστή μπομπονιέρα με σιδερένιο κλειδί είναι μια δημιουργία της Λίλιαν Νιούμαν και είναι πανεύκολη στην κατασκευή της, όπως και οι περισσότερες ιδέες για μπομπονιέρες που σας παρουσιάζουμε στη σελίδα μας.

Φτιάξτε πρώτα τις ετικέτες που συνοδεύουν την κρεμαστή μπομπονιέρα με κλειδί, τις οποίες θα σφραγίσετε με την καλλιγραφική σφραγίδα Thank you.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: κλειδί σιδερένιο (διατίθενται σε αρμαθιά που περιέχει 3 κλειδιά), κορδέλες βαμβακερές με γαζί ούγια (γκρι), φυτίλι κέντημα σε τούλι, κορδόνι κερωμένο, σφραγίδα Thank you, μελάνι μαύρο, κόφτη handheld punch και γκρι χαρτόνι για τις ετικέτες.

Γκρι χαρτόνι, κόφτης handheld punch, μελάνι μαύρο, καλλιγραφική σφραγίδα Thank you και κορδόνι κερωμένο για τις κομψές μας ετικέτες.

Για την δημιουργία της προτείνουμε να ξεκινήσετε από τις ετικέτες. ζωγραφήστε το σχήμα της ετικέτας πάνω στο γκρι χαρτόνι και κόφτη handheld punch για να την τρυπήσετε. Αφού έχετε κόψει όσες χρειάζεστε, ξεκινήστε να τις σφραγίζετε με την υπέροχη καλλιγραφική σφραγίδα Thank you.

Τα σιδερένια κλειδιά διατίθενται σε αρμαθιά των τριών κλειδιών.

Θα χρειαστείτε ένα κλειδί για την κάθε μπομπονιέρα και κορδέλες βαμβακερές με γαζί ούγια (γκρι), φυτίλι κέντημα σε τούλι και κορδόνι κερωμένο για να φτιάξετε τα υπέροχα φιογκάκια και να “δέσετε” τα κουφέτα στο κλειδί αντίκα και στην ετικέτα.

Ρομαντική κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου με σιδερένιο κλειδί (αντικέ) και ετικέτα Thank you.

Μια ρομαντική μπομπονιέρα με vintage αισθητική που θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
240909 Κλειδί Σιδερένιο 15cm | 3τεμ. 3,60 €
092083 Κορδέλα Βαμβακερό Γαζί Ούγια 6mm x 23m 4,70 €
092084 Κορδέλα Βαμβακερό Γαζί Ούγια 12mm x 23m 7,40 €
091874 Φυτίλι Κέντημα σε Τούλι 10mm x 7m 6,50 €
095050 Κορδόνι Κερωμένο 1mm x 100m 4,00 €
700104 Σφραγίδα «Thank You» 8 x 4cm 6,90 €
700116 Μελάνι Μαύρο 2,90 €
611103 Περφο handheld punch 3mm Κύκλος 4,70 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017