Μπομπονιέρα: κουκουβάγια η σοφή!

Μπομπονιέρα: κουκουβάγια η σοφή!

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Η κουκουβάγια φέρνει στο μυαλό μας παραμύθια και μύθους, κομμάτια της ιστορίας της Αθήνας, αφού προστάτιδα της πόλης στα αρχαία χρόνια ήταν η Αθηνά, η θεά της σοφίας που είχε ως ιερό ζώο και σύμβολο την κουκουβάγια. Μας φέρνει επίσης στο μυαλό τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ, αφού στον κόσμο του Χόγκουαρτς, δεν νοείται μάγος χωρίς κουκουβάγια ως πιστό σύντροφο και αποστολέα μηνυμάτων.

Η κουκουβάγια με τα μεγάλα φωτεινά μάτια και τις μαγικές της ικανότητες είναι ένα πολύ αγαπητό θέμα στον κόσμο της βάπτισης γι’ αυτό και σήμερα σας παρουσιάζουμε τις μπομπονιέρες- κουκουβάγιες που θα ενθουσιάσουν με την χαριτωμένη πολυχρωμία τους, μικρούς και μεγάλους.

Υφασμάτινες κουκουβάγιες σε 4 διαφορετικές εμπριμέ παραλλαγές (κόκκινο, γαλάζιο, μπλε σκούρο, εκρού φλοράλ). Υφασμάτινη κουκουβάγια σε μπλε σκούρο (εμπριμέ), συνδυασμένη με λευκή γάζα.

Οι κρεμαστές υφασμάτινες κουκουβάγιες (9 x 8cm) σε τέσσερις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές (κόκκινο, γαλάζιο, μπλε σκούρο και φλοράλ) είναι πανέμορφες και συνδυάζονται ιδανικά με χρωματιστή γάζα, δημιουργώντας το παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Κουκουβάγια η σοφή σε έντονο παιχνιδιάρικο κόκκινο. Υφασμάτινη κουκουβάγια σε γαλάζιο εμπριμέ με ματάκια κουμπιά και δαντελένιες λεπτομέρειες.

Μπομπονιέρα- κουκουβάγια η σοφή για τη βάπτιση του μικρού ή της μικρής σας και θέμα κουκουβάγια για τη διακόσμηση, τις προσκλήσεις και τις υπόλοιπες πινελιές της σημαντικής αυτής μέρας που το παιδάκι σας εισέρχεται στους κόλπους της εκκλησίας.

Συνδυάστε τις κρεμαστές κουκουβάγιες με υφασμάτινη χρωματιστή γάζα (33 x 33cm).

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
092032 Υφασμάτινη Γάζα Χρωματιστή 33x33cm 50τεμ. 13,40 €
269062 Κουκουβάγια Υφασμάτινη 9x8cm Εμπριμέ 2,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018