Μια λιτή μπομπονιέρα ιδανική για μυστήρια με θεματικές όπως: ταξίδι, θάλασσα, καράβι, καλοκαίρι.

Μπομπονιέρα Καραβάκι (πουά)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Είμαστε σίγουροι πως οι μπομπονιέρες σε γύψινο πουά καραβάκι που σας παρουσιάζουμε σήμερα θα σας κλέψουν την καρδιά. Κατάλληλες τόσο για αγορίστικη/κοριτσίστικη βάπτιση όσο και για γάμο, θα αποτελέσουν την ιδανική ρομαντική- καλοκαιρινή νότα για τα μυστήρια που είναι προγραμματισμένα στην εκπνοή του καλοκαιριού και όχι μόνο. Σε αποχρώσεις απαλού ροζ κι απαλού σιέλ τα καραβάκια με πουά σχέδιο, κορδονάκι και χαντρούλες θα αποτελέσουν την ιδανική βάση για τις σούπερ μίνιμαλ και χαριτωμένες μπομπονιέρες της σημαντικής σας μέρας.

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης (αγόρι και κορίτσι) σε πουά καραβάκι.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία της είναι: πουά καραβάκια (λευκό/σιέλ, λευκό/ροζ) σε διαστάσεις 80 x 60mm, τούλι ελληνικό, κουφέτα Χατζηγιαννάκης και κορδέλα γκρο σε λευκό χρώμα.

Χαριτωμένα καραβάκια σε πουά σχέδιο (λευκό/ροζ ή λευκό σιέλ) για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης. Μίνιμαλ μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης (αγόρι + κορίτσι) σε πουά καραβάκι με κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Δένουμε ένα κομμάτι της κορδέλας γκρο στον κόμπο και κατ’ επέκταση στο σώμα της μπομπονιέρας και κατά το μήκος της κορδέλας «δένουμε» τα τυλιγμένα σε ελληνικό τούλι πεντανόστιμα κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Χαριτωμένα καραβάκια σε πουά σχέδιο (λευκό/ροζ ή λευκό σιέλ) για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

Μπομπονιέρα σε πουά καραβάκι για ένα μίνιμαλ γάμο ή μια λιτή βάπτιση με θέμα θάλασσα, καλοκαίρι, καράβι ή ταξίδι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
349145 Πουά Σιέλ-Λευκό Καράβι 80x60mm 3,40 €
349146 Πουά Ροζ-Λευκό Καράβι 80x60mm 3,40 €
341059 Τούλι Ελληνικό 12x12cm | πακέτο 100τεμ. 2,00 €
092109 Κορδέλα Γκρο 3mm x 90m 4,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments