Οι αχινοί μας (κέλυφος) έχουν τρύπα στο κέντρο, αρκετά μεγάλη για να περαστούν ως δαχτυλίδια στο σώμα της μπομπονιέρας.

Μπομπονιέρα γάμου με κέλυφος αχινού

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Η ιστορία έχει ως εξής: όταν οι γνωστοί σε όλους μας αχινοί ολοκληρώσουν τον κύκλο της ζωής τους, τα αγκάθια τους πέφτουν και μένει μόνο το κέλυφός τους, που χρησιμοποιείται ευρέως και ως διακοσμητικό στοιχείο. Οι αχινοί αντιπροσωπεύουν μια από τις πιο καλοκαιρινές εικόνες στο μυαλό μας και είναι ευρέως γνωστοί για τη χρήση τους στους γαμήλιους στολισμούς: από τον εμπλουτισμό των ανθοσυνθέσεων και τα centerpieces μέχρι τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια (συνήθως ως μοτίβο). Η φαντασία σε ισορροπία με την καλαισθησία τους ενέπνευσε και τη Λίλιαν Νιούμαν στη δημιουργία της ξεχωριστής αυτής μπομπονιέρας με κέλυφος αχινού σπούτνικ η οποία εκτός από σούπερ καλοκαιρινή-θαλασσινή είναι και ιδιαιτέρως οικονομική.

Μια θαλασσινή μπομπονιέρα που θα εντυπωσιάσει με τη λιτή αισθητική της και τη φυσική της κομψότητα.

Ο αχινός σπούτνικ διατίθεται σε συσκευασία των 4 τεμαχίων κι έχει μια τρύπα στο κέντρο, αρκετά μεγάλη για να περαστεί ως δαχτυλίδι στο σώμα της μπομπονιέρας.

Κανένα κέλυφος δεν είναι πανομοιότυπο με το άλλο (σε ακριβές μέγεθος ή χρωματισμούς) ακριβώς για το λόγο ότι είναι «φυσικά» προϊόντα της θάλασσας.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε μόνο ένα φύλλο τούλι (γαλλικό), το οποίο συμβάλλει επίσης στην οικονομική τιμή της μπομπονιέρας, δημιουργώντας παράλληλα και την πολύ ενδιαφέρουσα διαφάνεια. Τα κουφέτα εδώ έχουν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με γαλλικό τούλι, διακοσμημένη με κέλυφος αχινού σπούτνικ.

Δημιουργήστε το δικό σας φυσικό τοπίο στη διακόσμηση της σημαντικής σας μέρας, ξεκινώντας από τις μπομπονιέρες με κέλυφος αχινού σπούτνικ και παίξτε με στοιχεία όπως κοράλλια, αστερίες, αχινούς και κοχύλια ολοκληρώνοντας τις κάθε είδους γαμήλιες καλοκαιρινές συνθέσεις σας με την χρωματική παλέτα που επιθυμείτε.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
341002 Τούλι Γαλλικό 50x50cm |πακέτο 100τεμ. 21,60 €
349121 Αχινός Σπούτνικ | | πακέτο 4τεμ. 1,40 € 5,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments