Μπομπονιέρα φορεματάκι και χωνάκι από λινάτσα και δαντέλα

Μια φορά κι έναν καιρό το μικρό σας κοριτσάκι βαπτίζεται

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Για την βάπτιση της μικρής σας πριγκίπισσας που μεγαλώνει τόσο γρήγορα, εδώ στο Newman, φροντίζουμε πάντα να φέρνουμε και να δημιουργούμε τις κομψότερες μπομπονιέρες. Το φορεματάκι από λινάτσα σε συνδυασμό με το διακριτικό αυτό χωνάκι για τα κουφέτα -επίσης από λινάτσα- θα κλέψει τις καρδιές όλων με την παραμυθένια και vintage αισθητική του.

Αν είστε από τις μαμάδες που δεν θέλουν να θυσιάσουν την κομψότητα στο βωμό του concept μιας παιδικής βάπτισης, η μπομπονιέρα αυτή αποτελεί την ιδανική λύση, με το διακριτικό και μοντέρνο στυλ της.
Άλλωστε κι αυτό το καλοκαίρι, η λινάτσα αποτελεί κυρίαρχη τάση στις μπομπονιέρες, για ένα πιο χαλαρό και φυσικό αποτέλεσμα αφού μπορεί να σταθεί μόνη της ως ρουστίκ άποψη ή να συνδυαστεί εύκολα και με άλλα χρώματα. Τα στοιχεία δαντέλας επίσης προσδίδουν την τέλεια ρομαντική νότα στην ούτως ή άλλως ρομαντικής υφής, μπομπονιέρα μας.

Φορεματάκι από λινάτσα και δαντέλα για μια παραμυθένια μπομπονιέρα

Φορεματάκι από λινάτσα και δαντέλα για μια παραμυθένια μπομπονιέρα

Παίξτε με τις κορδέλες μας (κορδέλα γιούτα πλεκτή, κορδέλα handmade ή κορδέλα γιούτα δαντέλα) και δημιουργήστε την πιο παραμυθένια και chic μπομπονιέρα για την βάπτιση της μικρής σας.
Άλλωστε, μόνο μια φορά κι έναν καιρό το μικρό σας κοριτσάκι βαπτίζεται.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
290385 Φόρεμα Λινάτσα 2,30 €
290457 Φόρεμα Λινάτσα 2,20 €
180846 Χωνάκια Λινάτσας με Δαντέλα 9×17εκ. 10τεμ. 5,60 €
092072 Κορδέλα Handmade 15mmx20yds 6,90 €
233681 Κορδέλα Γιούτα Πλεκτή 10μμx20μ 4,50 €
180805 Κορδέλα Γιούτα Δαντέλα 40μμx6μ 4,95 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments