Η ευτυχισμένη μελωδία (μπομπονιέρα με παρτιτούρα και κλειδί του Σολ)

Μπομπονιέρα της ευτυχισμένης μελωδίας

Newman DIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Η δύναμη της μουσικής, της μελωδίας και των στίχων ξεχωριστά, πόσο μάλλον σε συνδυασμό, είναι ακατανίκητη. Η μουσική έχει την ικανότητα να μιλά στην ψυχή μας, να ξυπνάει αισθήσεις με τρόπο τέτοιο, που κανείς άλλος δε θα μπορούσε. Μπορεί ακόμη και να ανασύρει συναισθήματα που κοιμούνται κάπου μέσα μας, όπως ακριβώς και ο έρωτας.

Σε αυτήν την ανάρτηση η μπομπονιέρα μας είναι εμπνευσμένη από την μουσική και από την ευτυχισμένη μελωδία που δημιουργείτε με την απόφαση σας να ενωθείτε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον/την αγαπημένο/η σας.

Μπομπονιέρα- ευτυχισμένη μελωδία- σε κουτί από πλεξιγκλάς με χαρτί παρτιτούρα, κουφέτα και μεταλλικό κλειδί του Σολ.

Η ξεχωριστή αυτή μπομπονιέρα μας αποτελείται από το τετράγωνο κουτί (πλεξιγκλάς), το οποίο επενδύσαμε εσωτερικά με χαρτί παρτιτούρα (Heyda paper) και κουφέτα Χατζηγιαννάκης σε διάφορες γεύσεις κι αποχρώσεις. Στο εξωτερικό του, για να ολοκληρώσουμε το μουσικό μας θέμα, “δέσαμε” το κουτί μας με σπάγκο στο οποίο στερεώσαμε το κλειδί του Σολ.

Η “μελωδική” μας αυτή μπομπονιέρα, θα συνοδέψει ιδανικά την μουσική της ομορφότερης μέρας της ζωής σας και θα αποτελέσει ένα πανέμορφο ενθύμιο για τους καλεσμένους σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
610291 Heyda paper A4 0,90 €
226549 Μεταλλικό Κλειδί Σολ 6 x 2cm | Πακέτο 10τεμ. 0,54 € 5,40 €
094156 Κουτί πλεξιγκλάς 10 x 10 x 2,2cm | Πακέτο 5τεμ.  1.40 € 7.00 €
290483 Σπάγκος Λινός 2,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017