Μπομπονιέρα σε λευκό ή εκρού κουτί (7 x 7 x 5cm), με τυπωμένα (θερμοτυπία) τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου τους.

Μια ολόδική σας μπομπονιέρα

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Ναι, έχετε έναν ολόδικό σας άνθρωπο και είστε ολόδική του επίσης. Κι αυτό είναι μαγικό. Είναι μαγικό ο αγαπημένος άλλος να είναι η πρώτη σου έννοια όταν ξυπνάς, είναι μαγικό να θες να γίνεσαι καλύτερη μόνο και μόνο επειδή τον αγαπάς κι είναι λογικό να θες να το φωνάξεις πώς τον βρήκες επιτέλους κι ότι ετοιμάζεσαι να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του.

Τι θα λέγατε λοιπόν και για μια κυριολεκτικά ολόδική σας μπομπονιέρα; Μια μπομπονιέρα που θα γράφει τα ονόματά σας, την ημερομηνία του γάμου σας ή ακόμη και τους αγαπημένους σας στίχους ή σχέδια; Μια μπομπονιέρα που μπορείτε εσείς να σχεδιάσετε, με την βοήθεια μας πάντα, όπως επιθυμείτε;

Διαλέξτε τί θέλετε να γράφει πάνω στο κουτί κι εμείς θα το θερμο-τυπώσουμε.

Η εταιρεία Νewman, αναλαμβάνει να τυπώσει πάνω στα κουτιά που θα διαλέξετε με την μέθοδο της θερμοτυπίας ή της μεταξοτυπίας, το σχέδιο ή τις πληροφορίες που επιθυμείτε, δημιουργώντας έτσι μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα που θα φέρει την προσωπική σας σφραγίδα.

Φτιάξτε ένα υπέροχο φιογκάκι από βελούδινη μπορντό κορδέλα και δώστε λάμψη στο δέσιμό με ασημένια κορδέλα Gloss.

Όπως ο Δημήτρης κι η Βασιλική που διάλεξαν να τυπώσουν πάνω στο κουτί τα ονόματά τους, δυο καρδούλες που ενώνονται καθώς επίσης και την ημερομηνία του γάμου τους.

Η μπορντό βελούδινη κορδέλα δίνει την χειμωνιάτικη νότα επισημότητας στην ιδιαίτερη αυτή μπομπονιέρα.

Η προσθήκη της βελούδινης κορδέλας με ούγια σε μπορντό, συνδυάζεται υπέροχα με το χρώμα που έχουν οι καρδιές και δίνει μια χειμωνιάτικη νότα επισημότητας στην ιδιαίτερη αυτή ολόδική σας μπομπονιέρα.

Για το κείμενο που θα ζητήσετε να τυπώσουμε όπως το κουτί της φωτογραφίας μας, χρειάστηκε μακέτα δυο κλισέ μεταλλοτυπίας και διπλή εκτύπωση.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
091817 Κορδέλα Βελούδο Ούγια 6mm x 25yrds 5,30 €
092126 Κορδέλα Gloss 3mm x 45m 4,30 €
610186 Πιστόλι Σιλικόνης Μίνι 8,10 €
341057 Τούλι Ελληνικό Λευκό 15 x 15cm πακέτο 100τεμ. 2,80 €
224314 Κουτί 7 x 7 x 5cm Εκρού/Λευκό ατύπωτο | πακέτο 12τεμ. 0,65 € 7,80 €
Η τιμή του κουτιού μαζί με τα δυο χρώματα εκτύπωσης χωρίς κορδέλα 1,05 €

 

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017